20 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ 06/04 ΝΙΩΣΤΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Η Αφροδίτη μόλις πέρασε στο ζώδιο των Ιχθύων και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων. Δώστε χώρο σήμερα σε ότι σας κεντρίζει το ενδιαφέρον και ανταλλάξτε δημιουργικές ιδέες με τους ανθρώπους δίπλα σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς,
σήμερα τα μηνύματα και οι ιδέες που ανταλλάσετε με τους ανθρώπους γύρω σας είναι σημαντικά μιας και τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά για οποιαδήποτε επικοινωνία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να είστε συντονισμένη/ος με τις βαθύτερες επιθυμίες σας και τους στόχους που έχετε βάλει.

Για τους Ταύρους, σήμερα έχετε την εύνοια και θα δοθεί η ευκαιρία να δείξετε με κάποιον τρόπο τα ταλέντα και τις ικανότητές σας στους ανθρώπους γύρω σας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία οδηγηθείτε ευκολότερα προς μία δημιουργική κατεύθυνση, αρκεί να θελήσετε/να έχετε την όρεξη να το κάνετε.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει την απαραίτητη ενέργεια και το σθένος να ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα. Είτε ξεκινήσετε κάτι καινούργιο είτε δώσετε την δυναμική σας σε κάτι που είναι ήδη ενεργό, θα δοθούν ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Για τους Καρκίνους, η ημέρα προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας αρέσει και το κυριότερο σας ξεκουράζει σε ψυχικό κυρίως επίπεδο. Δεν είναι απαραίτητο να ψάξετε για ολοκληρωμένες λύσεις ή να κάνετε περίπλοκες διεργασίες. Κάτι χαλαρό και ξεκούραστο θα ήταν ιδανικό σήμερα.

Για τους Λέοντες, η σημερινή ημέρα σας δίνει την ευκαιρία να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα ή ομάδες με τις οποίες είστε προσανατολισμένοι προς ένα κοινό στόχο. Εξετάστε τα τωρινά δεδομένα και κάντε απαραίτητες αλλαγές αν το κρίνετε απαραίτητο.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να περάσετε τα μηνύματά και τις ιδέες σας είτε στον επαγγελματικό είτε στον προσωπικό τομέα. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να κινηθείτε πιο ανάλαφρα, ευέλικτα και με στρατηγική, σε κάτι αντικειμενικά εξελίξιμο.

Για τους Ζυγούς, κάντε τους άλλους σήμερα να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και λειτουργείστε μεσολαβητικά όπου αυτό θα βοηθήσει να κρατηθούν απαραίτητες ισορροπίες. Είναι ευκολότερο αυτή τη στιγμή να συνδέσετε τα δύσκολα σημεία του πάζλ και να μπορέσετε να δείτε την συνολική εικόνα.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα οι έξυπνες κινήσεις και η ευελιξία μπορούν να σας οδηγήσουν στον δρόμο που θέλετε χωρίς κόπο αλλά με τρόπο. Η διαφάνεια είναι σημαντική και θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας, αλλά καλό θα είναι να βάλετε σε εφαρμογή ταυτόχρονα και το διπλωματικό σας ταπεραμέντο.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σας σήμερα και σας ωθεί να ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας ή τις συνεργασίες σας. Ωστόσο, δώστε προσοχή γιατί είναι πολύ εύκολο να χαθείτε στα προβλήματα των άλλων και να αφήσετε προσωπικά σας θέματα στην άκρη.

Για τους Αιγόκερους,
σήμερα μπορείτε ευκολότερα να πάρετε πρωτοβουλίες για κάτι που σας ενδιαφέρει να ολοκληρώσετε και να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να συμβεί. Μία ιδιαίτερη ορμή και ευελιξία θα είναι αρωγοί στα βήματά σας.

Για τους Υδροχόους,
σήμερα χαλαρώστε και ελάτε σε επαφή με καταστάσεις ή ανθρώπους οι οποίοι/ες σας χαλαρώνουν και αναπτερώνουν το ηθικό σας. Με κάποιον τρόπο αυτή τη στιγμή καλείστε να αναπτύξετε και να ασχοληθείτε με ένα «δημιούργημά» σας.

Για τους Ιχθύες, θέματα σπιτιού τα οποία δεν έχετε ακόμη καταφέρει να τακτοποιήσετε ενδέχεται σήμερα να έρθουν στο προσκήνιο και να ζητήσουν μέρος την ενέργειά σας. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο καλό θα είναι να ασχοληθείτε, κάνοντας έξυπνες, ευέλικτες κινήσεις, χωρίς όμως να υποτιμήσετε τη σοβαρότητά τους.

astroguide.gr