4 Μαρτίου, 2024

Ζώδια 06/02 Καλή ημέρα για να δράσετε δυναμικά και γειωμένα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μεταξύ 1μμ και 3μμ οπότε αποφύγετε σημαντικές δράσεις το συγκεκριμένο δίωρο. Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερω δίνοντας ενέργεια για να ασχοληθείτε με ζητήματα πιο δυναμικά και πιο γειωμένα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μπορεί να σκέφτεστε ή να είστε ήδη σε φάση αλλαγών ωστόσο σήμερα καλό θα είναι να μην βιαστείτε να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα. Είναι σημαντικό, κάθε βήμα, να γίνεται μετά από σκέψη, υπομονή, χωρίς παρορμητισμούς.

Για τους Ταύρους, είναι μια καλή ημέρα η σημερινή για εσάς γιατί σας δίνεται η ευκαιρία να προγραμματίσετε με λεπτομέρεια ζητήματα που σας απασχολούν ή να μπείτε στην διαδικασία διεκπεραίωσής τους. Παρόλα αυτά πορευτείτε αυτόνομα αν χρειαστεί, γιατί ενδέχεται να μην υπάρχει η ίδια συνέπεια και από τους άλλους ανθρώπους.

Για τους Διδύμους, επιλέξτε να ακολουθήσετε την οδό η οποία είναι η πιο σύντομη, αποφεύγοντας χρονοβόρες διαδικασίες. Ανεξάρτητα την διάθεσή σας μπορείτε να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας σχετικά με τον τρόπο που θα γίνουν τα πράγματα σήμερα.

Για τους Καρκίνους, σήμερα εστιάστε σε πρακτικά θέματα και δώστε χώρο στους ανθρώπους γύρω σας ειδικά αν υπάρχουν ζητήματα που τους απασχολούν και έχουν επηρεάσει την διάθεσή τους. Η βοήθειά σας είναι πολύτιμη και θα δράσει καταλυτικά.

Για τους Λέοντες, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να διεκπεραιώσετε θέματα που είναι ανοιχτά στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία. Οι απολαβές θα είναι ανάλογες της δυναμικής που θα επενδύσετε και είναι σίγουρο πως παρόλο την δουλειά που χρειάζεται να κάνετε, η ικανοποίηση που θα πάρετε, θα σας ανταμείψει.

Για τους Παρθένους, σήμερα ενδέχεται να έρχονται πράγματα στο προσκήνιο προς τακτοποίηση στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις. Τα εμπόδια μπορεί να είναι μικρά ή λίγο μεγαλύτερα, κάτι το οποίο έχει μικρή σημασία για εσάς μπροστά στην επιθυμία σας να ξεπεραστούν και να προχωρήσετε.

Για τους Ζυγούς, δεσμεύσεις σήμερα ενδέχεται να σας φορτίσουν ή να νιώσετε το βάρος τους πιο έντονο στους ώμους σας. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως είστε από τους ανθρώπους που αν βάλετε κάτι στο μυαλό σας δεν υπάρχει τίποτα το οποίο μπορεί να σας κρατήσει πίσω. Οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έρθετε σε επαφή με την «επιθυμία».

Για τους Σκορπιούς, ο καλός συντονισμών ανθρώπων και ενεργειών είναι το κλειδί της σημερινής ημέρας για εσάς. Ένας ανώτερος σκοπός και στόχος μπορεί να κατακτηθεί αυτή τη στιγμή φέρνοντας ανάπτυξη και εξέλιξη σε ένα όραμά σας, ειδικά αν αποφασίσετε να συνεργαστείτε με τα κατάλληλα άτομα.

Για τους Τοξότες, σήμερα προσπαθήστε να κινηθείτε πάνω σε ράγες δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό σε ότι κινητοποιείται. Σταθείτε και αναγνωρίστε την αληθινή αξία των πραγμάτων και αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές για τις οποίες δεν είστε σίγουρη/ος και θα θέλατε να κάνετε περαιτέρω διερεύνηση.

Για τους Αιγόκερους, είναι η καταλληλότερη στιγμή να έρθετε σε επαφή και να στηρίξετε το όραμά σας. Οι ισορροπίες που πρέπει να κρατηθούν είναι αυτές οι οποίες στηρίζουν το συγκεκριμένο στόχο σας. Διαφορετικά προβείτε σε απαραίτητες αλλαγές με σθένος και μοναδικό σκοπό την καλύτερη αποτελεσματικότητα.

Για τους Υδροχόους, σήμερα ενδέχεται να μπείτε σε σκέψεις και προβληματισμούς σχετικά με ζητήματα τα οποία είναι ακόμη ανοιχτά και χρειάζεται να τακτοποιηθούν άμεσα. Έχετε κατά νου πως οτιδήποτε δεν είναι αληθινό ή δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς σας καλό θα είναι να απομακρυνθεί ώστε να μην μπλοκάρει την όλη «διαδικασία».

Για τους Ιχθύες, έχετε τα εφόδια να κινηθείτε σήμερα προς κάτι που σας ενδιαφέρει να αναπτύξετε μέσα σε ένα κοινωνικό κύκλο ή ομάδα ανθρώπων. Εκτός της ευελιξία σας, η διπλωματική στάση είναι αναγκαία και υποχρεωτική.

astroguide.gr