22 Φεβρουαρίου, 2024

Ζώδια 05/02 Ερμής στον Υδροχόο έως 23/02 – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα το πρωί ο Ερμής πέρασε στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι 22 Φεβρουαρίου. Ο Ερμής στο συγκεκριμένο ζώδιο δίνει την εναλλακτική εκείνη σκέψη και ιδέα την οποία χρειαζόμαστε την στιγμή που θέλουμε να κάνουμε μια επιλογή, την στιγμή που βρισκόμαστε μπροστά σε ένα δίλλημα. Η ελευθερία της έκφρασης και η εκκεντρικότητα είναι κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά του, σπάζοντας φράγματα και πεποιθήσεις, παροτρύνοντάς μας να κυνηγήσουμε ένα όνειρο. Το ζώδιο του Υδροχόου λειτουργεί αντισυμβατικά και απρόβλεπτα. Αυτό συνεπάγεται πως η θέση του Ερμή στο συγκεκριμένο ζώδιο δεν δέχεται εύκολα όρια και περιορισμούς. Οι επαφές με ομοϊδεάτες, με ανθρώπους με κοινό όραμα και ομάδες θα είναι κύρια θέματα την συγκεκριμένη περίοδο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής στον Υδροχόο έως 22/02 θα σας βοηθήσει να στηρίξετε μία επιθυμία σας και να λάβετε την κατάλληλη βοήθεια από το περιβάλλον σας ώστε να την υλοποιήσετε. Προσανατολιστείτε προς αυτή την κατεύθυνση και ο αγγελιοφόρος των Θεών, Ερμής, θα σας φέρει νέες ιδέες και σκέψεις για απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να κάνετε κατά την διαδικασία.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει νέες ιδέες κυρίως για τον επαγγελματικό προσανατολισμό σας και τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επεκταθείτε. Μέχρι 22/02 στο συγκεκριμένο ζώδιο θα μπορέσετε με όλα τα μέσα που διαθέτετε καθώς και τα ταλέντα σας να στηρίξετε κάτι το οποίο είναι σκοπός ζωής για εσάς.

Για τους Διδύμους, στο ζώδιο του Υδροχόου ο φτερωτός Ερμής έως 22/02 θα σας βοηθήσει να ανοίξετε τους ορίζοντές σας σπάζοντας περιοριστικά φράγματα και όρια. Είναι μια ευνοϊκή θέση του Ερμή για εσάς και θα λειτουργήσει λυτρωτικά όπου νιώθετε στο σήμερα πως υπάρχει ακινησία ή μη εξέλιξη.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου έως 22/02 σας επηρεάζει σε βαθύτερα επίπεδα, σκέψεις και επιθυμίες. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα σας δοθεί η ευκαιρία να συλλάβετε μια ιδέα η οποία θα σας οδηγήσει στην ουσία μιας κατάστασης που σας ενδιαφέρει ώστε να την κατανοήσετε καλύτερα και να προβείτε σε ανάλογες δράσεις, ακόμη και αλλαγές.

Για τους Λέοντες, ο φτερωτός αγγελιοφόρος των Θεών, Ερμής, θα βρίσκεται απέναντί σας, στον Υδροχόο έως 22/02, φέρνοντας στην επιφάνεια οτιδήποτε σχετίζεται με τις συνδέσεις σας. Είτε αφορά επαγγελματικές είτε προσωπικές σχέσεις θα υπάρξουν εξελίξεις ακόμη και μέσω αλλαγών, οι οποίες θα σας απελευθερώσουν από περιττά βάρη και υποχρεώσεις.

Για τους Παρθένους, νέες συμβατότητες και συνιστώσες φέρνει ο Ερμής στον Υδροχόο για εσάς έως 22/02 κυρίως στον εργασιακό τομέα και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αλλαγές θα λάβουν χώρα στην εργασία σας ή θα προστεθεί ένα νέο μοτίβο το οποίο θα κινητοποιήσει το δημιουργικό σας ταλέντο παίρνοντας μεγαλύτερη ικανοποίηση για τις ικανότητές σας.

Για τους Ζυγούς, ευεργετική η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου για εσάς ανεξάρτητα αν σας ζητηθεί να κάνετε αλλαγές που στο σήμερα ίσως θα προτιμούσατε να μην κάνετε. Μέχρι 22/02 μια κατάσταση χρειάζεται ανανέωση για να πάρετε χαρά και για να γίνει αυτό θα πρέπει να πειραματιστείτε, να δοκιμάσετε νέες οδούς, ακόμη και αν αυτό σας βγάζει από κάποιες ισορροπίες που προσπαθείτε να κρατήσετε.

Για τους Σκορπιούς, η θέση του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου ενδέχεται να σας κάνει να νιώσετε κάποιες στιγμές άβολα ειδικά όταν σας ζητηθεί να αναθεωρήσετε σκέψεις και να απομακρυνθείτε από παγιωμένες πεποιθήσεις. Μέχρι 22/02 ο φτερωτός αγγελιοφόρος Ερμής, θα σας παροτρύνει να κάνετε πράγματα για εσάς εκφράζοντας με ελευθερία τις επιθυμίες σας ιδιαίτερα σε πολύ προσωπικά ζητήματα και θέματα σπιτιού/οικογένειας/ιδιωτικής ζωής.

Για τους Τοξότες, στην επικοινωνία στοχεύει η διέλευση του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου με κέντρο εσάς και ότι αφορά το άμεσο περιβάλλον και τους συγγενείς. Μέχρι 22/02 σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε περισσότερο αντικειμενικά τα πράγματα καθώς και να σταθείτε σε πιο ρεαλιστικές καταστάσεις, σκέψεις και στόχους.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής θα μείνει στο ζώδιο του Υδροχόου έως 22/02 παροτρύνοντάς σας και δίνοντας την ευκαιρία να εξετάσετε τα πράγματα και τις καταστάσεις περισσότερο ανοιχτά, με λιγότερους περιορισμούς. Θα σας δοθεί το ερέθισμα, αξίες και πεποιθήσεις να επανατοποθετούν εκ νέου σε ένα διαφορετικό μοτίβο, το ίδιο στοχευμένο αλλά με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Διεκδικείστε ότι δικαιούστε.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής μπήκε στο ζώδιο σας και θα μείνει έως 22/02. Μέσα σε αυτό το διάστημα κάποια πράγματα θα αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία και σημαντικότητα σε σχέση με σήμερα και θα μπορέσετε να έχετε μια καλύτερη και πιο αληθινή επαφή και σύνδεση με τους ανθρώπους και το περιβάλλον γύρω σας.

Για τους Ιχθύες, ο φτερωτός Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας βοηθήσει ποικιλοτρόπως μιας και θα μπορέσετε να δείτε την πανοραμική εικόνα των καταστάσεων που είναι κινητοποιημένες στο σήμερα της ζωής σας. Νέες σκέψεις, ιδέες και επανεκτιμήσεις θα είναι το κύριο μοτίβο έως 22/02 και θα έρθετε σε επαφή με ξεχασμένα όνειρα και φιλοδοξίες.

astroguide.gr