28 Σεπτεμβρίου, 2023

Ζώδια 04/09 Κινηθείτε με προσαρμοστική διάθεση – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στον Ταύρο μαζί με τον Δία σήμερα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης ωστόσο ο Ερμής ανάδρομος συνδυαστικά με την δυσαρμονική σχέση μεταξύ του Άρη και του Κρόνου μπορεί να φέρουν κάποια εμπόδια ή μια αίσθηση ότι τα πράγματα δεν κυλούν όσο γρήγορα θα θέλατε. Προσπαθήστε να κάνετε ένα πρόγραμμα μέσα στο οποίο δεν σας πιέζουν οι χρόνοι. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορεί να είναι δυσκολότερο να συνδυάσετε την ανάγκη σας για χαλάρωση και τις υποχρεώσεις που τρέχουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Καλό θα είναι να φτιάξετε ένα πλάνο, να δώσετε προτεραιότητες και κυρίως να σεβαστείτε τους χρόνους και τις επιθυμίες σας.

Για τους Ταύρους, δύσκολα θα μπορέσετε να συνδυάσετε σήμερα όλα όσα θέλετε να κάνετε γιαυτό καλό θα είναι να φτιάξετε ένα πρόγραμμα. Ακόμη και αν δεν καταφέρετε να τα στριμώξετε όλα σήμερα, μην απογοητευτείτε. Καλύτερα να πάνε λίγο πιο πίσω παρά να αγχωθείτε.

Για τους Διδύμους, διάφορες σκέψεις σήμερα μπορεί να σας αγχώσουν ή να νιώσετε πως χρειάζεται να βάλετε μια τάξη στα πράγματα. Ανεξάρτητα πως νιώθετε καλό θα είναι να προσπαθήσετε να επεξεργαστείτε μόνη/ος σας τα δεδομένα, με την ησυχία σας και στους δικούς σας χρόνους.

Για τους Καρκίνους, σήμερα ασχοληθείτε με ότι θέλετε αλλά προσπαθήστε να λειτουργήσετε αυτόνομα. Οι πλανητικές ενέργειες είναι πάρα πολύ δυνατές γιαυτό καλό θα είναι να αποφύγετε συνεργασίες – τουλάχιστον με άτομα τα οποία δεν ακολουθείτε την ίδια οδό ή δεν έχετε κοινό στόχο.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας κάνει τη διαφορά το τελευταίο διάστημα και σας βοηθά να στηρίξετε ότι πρεσβεύετε. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορεί να φέρνουν κάποιες δυσκολίες, ωστόσο είναι σίγουρο πως με την κατάλληλη διπλωματική στάση θα καταφέρετε αυτό που θέλετε.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας, σας ωθεί να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες των καταστάσεων γύρω σας ώστε να μπορέσετε να κρατήσετε ότι είναι σημαντικό για εσάς. Αυτή τη διαδικασία την υποστηρίζουν οι υπόλοιπες πλανητικές δυναμικές αρκεί να έχετε τη διάθεση να αφήσετε πίσω πράγματα που δεν λειτουργούν πια αποτελεσματικά, οπότε δεν σας είναι χρήσιμα.

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να έρθετε σε επαφή με ότι σας ενοχλεί, να το αναγνωρίσετε και να το αποδεχθείτε. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να προχωρήσετε παραγωγικά και να κάνετε δημιουργικά πράγματα χωρίς κάτι να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη απέναντί σας συνδυαστικά με τη σχέση Άρη/Κρόνου δεν υπόσχονται ηρεμία και ισορροπία σε σχέσεις και συνεργασίες σήμερα. Αυτό είναι κάτι που αφού το γνωρίζετε μπορείτε να κινηθείτε εκ του ασφαλούς αποφεύγοντας συζητήσεις και επαφές με ανθρώπους που νιώθετε ότι μπορεί να σας φορτίσουν.

Για τους Τοξότες, μια καθημερινή σας δραστηριότητα ή κάτι που αφορά την εργασία σας ενδέχεται σήμερα να πάρει χρόνο και ενέργεια με κάποιον τρόπο. Δώστε τη πρέπουσα σημασία και προσπαθήστε να διευθετήσετε τα πράγματα μόνη/ος για να έχετε αυτονομία.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες βάσει τις επιθυμίες και τις προσωπικές ανάγκες. Ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας θα πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να σκεφτείτε κάποια πράγματα με ηρεμία, χωρίς βιασύνη.

Για τους Υδροχόους, θέματα σπιτιού και εργασίας καλό θα είναι να τα αφήσετε για μία άλλη στιγμή. Επίσης ζητήματα τα οποία αφορούν και άλλους ανθρώπους καλό θα είναι να τα δείτε με ηρεμία και προσαρμοστική διάθεση. Μην δράσετε παρορμητικά ή χωρίς να έχετε οργανωθεί κατάλληλα.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία καθώς και οι μετακινήσεις σας σήμερα χρειάζονται προσοχή. Λειτουργείστε χωρίς βιασύνη και με μεθοδικότητα. Οι παρορμητικές κινήσεις, χωρίς σκέψη, μπορεί να σας φέρουν μπροστά σε διλλήματα ή να κάνετε λάθη.

astroguide.gr