28 Μαρτίου, 2024

Ζώδια 04/05 Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού μέχρι νωρίς το απόγευμα φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αποφύγετε σημαντικές ενέργειες 4μμ με 6μμ και προσπαθήστε γενικότερα να εστιάσετε μόνο σε ότι είναι σημαντικό να διευθετηθεί αυτή τη στιγμή. Η διαδικασία μπορεί να μην είναι εύκολη, λόγω του Ερμή ανάδρομου και των Εκλείψεων ωστόσο είναι σημαντικό να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε για να δημιουργήσετε ισορροπίες. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη ακόμη απέναντί σας μέχρι νωρίς το απόγευμα δίνει ευκαιρίες να εξετάσετε εκ νέου ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Η αλληλοϋποστήριξη είναι η κύρια ιδιότητα που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε και να αναπτύξετε υγιείς σχέσεις και ισορροπίες με τους ανθρώπους που θέλετε να έχετε στη ζωή σας.

Για τους Ταύρους, σε καθημερινές δραστηριότητες και ζητήματα που σχετίζονται με την εργασία σας δίνουν κυρίως την ενέργειά τους τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή. Ευκαιρίες για αναθεωρήσεις και την εύρεση νέων οδών για να πάρετε μεγαλύτερη ικανοποίηση. Θέστε προτεραιότητες και σταθείτε μόνο σε ότι αντικειμενικά μπορεί να επεκταθεί και να μεγαλώσει.

Για τους Διδύμους, οι εμπνεύσεις σας είναι δυνατές τις τελευταίες ημέρες και με σύμμαχο την λογική σας σκέψη μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να ασχοληθείτε και να προχωρήσετε δικά σας επιτεύγματα. Ο Ερμής ανάδρομος, κυβερνήτης του ζωδίου σας, σας ζητά να εστιάσετε μόνο σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί, χωρίς να σπαταλήσετε την ενέργειά σας.

Για τους Καρκίνους, στην έννοια της «οικειότητας» και ότι περιλαμβάνει με κέντρο εσάς αυτή η λέξη δίνει την ενέργειά της η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού τις τελευταίες ημέρες φέρνοντας ευκαιρίες να αποκτήσετε μεγαλύτερη συνειδητότητα. Είναι σημαντικό για εσάς να αναπτύξετε νέους τρόπους επικοινωνίας και σύνδεσης με τους ανθρώπους που είστε μαζί στη προσωπική σας ζωή και σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.

Για τους Λέοντες, η επικοινωνία παίζει βασικό ρόλο στην έννοια της συνεργασίας και της αλληλο-σύνδεσης με τους ανθρώπους στο άμεσο περιβάλλον σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να βρείτε νέους τρόπους επικοινωνίας και να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις, χρήσιμες για τις δράσεις που σκέφτεστε να κάνετε στο άμεσο μέλλον.

Για τους Παρθένους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας βοηθούν να εστιάσετε πιο παραγωγικά και μεθοδικά σε ζητήματα που συνδέονται άμεσα με την συναισθηματική και υλική σας ασφάλεια. Να εξοικονομήσετε χρόνο (και χρήμα αν το επιθυμήσετε) προγραμματίζοντας τους χρόνους σας και χρησιμοποιώντας το διπλωματικό σας ταλέντο.

Για τους Ζυγούς, ο Ερμής ανάδρομος και οι Εκλείψεις μπορεί να είναι από τα κύρια πλανητικά δρώμενα της εποχής ωστόσο η Σελήνη στο ζώδιό σας τις τελευταίες ημέρες, σας βοηθά να ανακαλύψετε νέους τρόπους, με τους οποίους θα βελτιώσετε την εικόνα σας και την σύνδεση που προσδοκάτε με τους ανθρώπους γύρω σας. Η χάρη και η ομορφιά είναι τα εργαλεία σας. Συνδυαστικά με την γοητεία και την διπλωματική έμφυτη τάση σας η προβολή σας είναι σίγουρη.

Για τους Σκορπιούς, στην υλοποίηση μιας επιθυμίας σας, βάζοντάς την σε προτεραιότητα, βοηθούν τα πλανητικά δρώμενα σήμερα ειδικά από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας, λίγο πριν την Σεληνιακή Έκλειψη. Ωστόσο, μια σχετική ανασυγκρότηση και ανάκτηση των δυνάμεών σας θα είναι απαραίτητη γιαυτό φροντίστε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία θα μπορέσουν να σας αναζωογονήσουν με κάποιον τρόπο. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε σε ψυχικό κυρίως επίπεδο.

Για τους Τοξότες, οι πλανητικές δυναμικές σήμερα σας βοηθούν να στοχεύσετε σε δημιουργικά ενδεχόμενα και να οικοδομήσετε τα οράματα που έχετε. Η συνεργασία με ανθρώπους που μπορείτε να μοιραστείτε ένα κοινό στόχο θα είναι απαραίτητη και άλλα άτομα θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά προς αυτή τη κατεύθυνση.

Για τους Αιγόκερους, μπορεί τα πλανητικά δρώμενα αυτή τη στιγμή να σας βάζουν στη διαδικασία να κάνετε μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές και οι προκλήσεις να είναι αρκετές ωστόσο, βοηθιέστε στο να κατανοήσετε σε βάθος τα οφέλη της ομαδικής εργασίας. Τα πραγματα μετά τα μέσα Μαΐου θα ξεκαθαριστούν και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε καταστάσεις οι οποίες θα φέρουν ανανέωση και τελειοποίηση σχεδίων που έχετε αρχίσει ήδη να δουλεύετε.

Για τους Υδροχόους, τα πλανητικά δρώμενα σας βοηθούν να απομακρύνετε από την καθημερινή σας ρουτίνα οτιδήποτε έχει γίνει κουραστικό και μονότονο ώστε να μείνει χώρος για να έρθουν νέα δημιουργικά ενδεχόμενα. Αν έχετε την επιθυμία να κάνετε συγκεκριμένες δράσεις καλό θα είναι να τις οργανώσετε καλά και να τις βάλετε σε εφαρμογή από τα μέσα Μαΐου και μετά.

Για τους Ιχθύες, αυτές τις ημέρες δίνονται ευκαιρίες να βάλετε αρκετά πράγματα σε σειρά και να βρείτε τους ρυθμούς σας όπου νιώθετε πως έχουν λίγο χαθεί. Μέσα από εσωτερικές δικές σας κυρίως διεργασίες, θα μπορέσετε να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες και να ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας κάνει να νιώσετε υγιής και αναγεννημένη/ος. Να αγαπήσετε περισσότερο τον εαυτό σας.

ilovestyle.com