18 Απριλίου, 2024

ΖΩΔΙΑ 03/06 ΕΡΜΗΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ο Ερμής ξεκινά επίσημα την ορθή του πορεία, φαινομενικά από το Γη, στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Ιουνίου. Είναι η κύρια πλανητική δυναμική των ημερών και μας επηρεάζει όλους με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δώστε χώρο και ενέργεια σε ότι μπορεί πραγματικά, αντικειμενικά, να προχωρήσει και εμπλουτίστε με θέληση και κίνητρο τις σκέψεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία, τις μετακινήσεις και στις επαφές κάθε είδους μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής ξεκίνησε την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Ιουνίου ωθώντας σας να δημιουργήσετε σχέσεις με κίνητρο την ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Ακόμη και αν δεν είναι όλα ξεκάθαρα γύρω σας, προσπαθήστε να κάνετε κινήσεις οι οποίες θα σας κάνουν να αισθανθείτε πιο σταθερά και γειωμένα στον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής κατά την ανάδρομή του πορεία πέρασε ξανά στο ζώδιο σας και τώρα σε ορθή φορά θα παραμείνει μέχρι μέσα Ιουνίου. Τις προηγούμενες τρεις εβδομάδας μέσα από σκέψεις που σχετίζονται με την εικόνα και την προβολή σας προσπαθήσατε να αισθανθείτε πιο σίγουρη/ος και περισσότερο ικανοποιημένη/ος. Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να βάζετε τα πράγματα σε μια παραγωγική σειρά μέσω των δράσεών σας.

Για τους Διδύμους, ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας, άρχισε την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου βοηθώντας σας να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας βάσει τις πραγματικές σας επιθυμίες. Μέχρι μέσα Ιουνίου οι τομείς των αξιών, των κτήσεων και των οικονομικών θα βρίσκονται στο προσκήνιο ώστε να μπορέσετε να οικοδομήσετε ένα περισσότερο σταθερό μέλλον με τα νέα δεδομένα που έφερε τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες, κατά την ανάδρομή του πορεία.

Για τους Καρκίνους, ο Ερμής ορθοδρόμησε στο ζώδιο του Ταύρου και μέχρι μέσα Ιουνίου θα σας βοηθήσει να πράξετε ανάλογα τις αναθεωρήσεις που κάνατε τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες κατά την ανάδρομή του πορεία. Μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές να μπορέσετε να αισθανθείτε πιο δυνατή/ός και να μεταφέρετε τα μηνύματά σας προς το γενικότερο όφελος, το δικό σας και της ομάδας που ανήκετε.

Για τους Λέοντες, ο Ερμής ξεκινά την ορθόδρομή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου δίνοντάς σας την ευκαιρία να υλοποιήσετε κάποια ή όλα αυτά που σκεφτήκατε τις προηγούμενες κυρίως τρεις εβδομάδες. Το πείσμα και η επιθυμία να κερδίσετε το στόχο είναι παρούσες και πολύ βοηθητικές, κυρίως μέχρι μέσα Ιουνίου, που θα χρειαστεί να διεκδικήσετε αυτό που δικαιούστε.

Για τους Παρθένους, ο Ερμής μπήκε σε ορθή φορά και ως κυβερνήτης του ζωδίου σας, στο ζώδιο του Ταύρου, σας δίνει την δυνατότητα να στοχεύσετε σε ένα όραμα, το οποίο θα είναι καθολικά επιτεύξιμο. Η ανάδρομή του πορεία τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες έφερε γεγονότα και νέα δεδομένα τα οποία θα προβούν πολύ χρήσιμα την στιγμή που θα προσπαθήσετε, ειδικά μέχρι μέσα Ιουνίου, να οικοδομήσετε μια πιο σταθερή και ασφαλέστερη κατάσταση στον τομέα που σας ενδιαφέρει περισσότερο αυτή τη στιγμή.

Για τους Ζυγούς, η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν είναι και η πιο εύκολη περίοδος και ειδικά στο ζώδιο του Ταύρου, έφερε αρκετές αλλαγές. Τώρα, σε ορθή φορά και μέχρι μέσα Ιουνίου στο συγκεκριμένο ζώδιο, θα σας δώσει την ευκαιρία να σταθείτε σε πιο αντικειμενικά πράγματα και προσδοκίες. Με την εμπειρία που αποκτήθηκε, με ηρεμία και κυρίως απλότητα στις κινήσεις σας, να κάνετε δράσεις που θα σας βοηθήσουν να είστε πιο υγιής ψυχικά και πιο ήσυχη με ότι συμβαίνει γύρω σας.

Για τους Σκορπιούς, η υλική ή/και συναισθηματική σας ασφάλεια είναι το κύριο μοτίβο του Ερμή αυτή τη περίοδο και οι προηγούμενες τρεις εβδομάδες ανάδρομος, σας έδωσε αρκετές πληροφορίες και συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να κάνετε. Μέχρι μέσα Ιουνίου, στο ζώδιο του Ταύρου, απέναντι από το ζώδιό σας θα μπορέσετε να κάνετε δράσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες με στόχο να νιώσετε πιο ήσυχα και σταθερά με τις επιλογές που έχετε κάνει, ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Για τους Τοξότες, σε ορθή φορά ο Ερμής, στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Ιουνίου, σας βάζει στην διαδικασία να αρχίσετε να υλοποιείτε όλα όσα σκεφτήκατε και αναθεωρήσατε κυρίως τις τρεις προηγούμενες εβδομάδες. Οργανωθείτε και χρησιμοποιήστε την γνώση που έχει αποκτηθεί ώστε να νιώθετε περισσότερο ασφαλής είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής ορθόδρομος στο ζώδιο του Ταύρου, μέχρι μέσα Ιουνίου, σας βοηθά με θέληση, δύναμη και πείσμα να κατευθυνθείτε στην οδό την οποία θα σας κάνει να νιώσετε χαρά και ικανοποίηση. Ειδικότερα, σε ότι αφορά τα δικά σας εγχειρήματα και τις δικές σας δράσεις, αυτή η θέση του φτερωτού αγγελιοφόρου, σας δίνει την εύνοια να κάνετε πράγματα για εσάς και να πιστέψετε ακόμη περισσότερο στις δυνατότητές σας.

Για τους Υδροχόους, ο Ερμής αρχίζει την ορθή του πορεία στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Ιουνίου, κρατώντας στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή, το σπίτι, την οικογένεια. Απλά, αυτό το συγκεκριμένο διάστημα, ορθόδρομος πια, θα μπορέσετε να βάλετε σε εφαρμογή σκέψεις και σχέδια που κάνατε το τελευταίο διάστημα αλλά δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να προβείτε σε αποτελεσματικές δράσεις.

Για τους Ιχθύες, πρακτικές λύσεις και δεδομένα έφερε ο Ερμής κατά την ανάδρομή του πορεία και παρόλα τα εξωτερικά γεγονότα μπορέσατε να κάνετε αναθεωρήσεις και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Τώρα, σε ορθή φορά στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι μέσα Ιουνίου, μπορείτε να προβείτε σε αυτές τις αλλαγές που σκεφτήκατε και να βάλετε σε τάξη εκκρεμότητες και πράγματα τα οποία είναι ακόμη μετέωρα.

astroguide.gr