21 Ιουνίου, 2024

Ζώδια 03/05 Εύθραυστες ισορροπίες – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού σας ωθεί να ασχοληθείτε με τομείς μέσα στους οποίους συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Σε δυσαρμονική σχέση με τον Άρη συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο και λίγο πριν την Σεληνιακή Έκλειψη θα πρέπει να κινηθείτε ιδιαίτερα προσεκτικά εκεί που η ισορροπία είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία των πραγμάτων. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής ανάδρομος συνδυαστικά με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας φέρνουν τον τομέα “σχέσεις και συνεργασίες” στην επιφάνεια με κάποιον τρόπο. Είναι η καταλληλότερη στιγμή να αξιολογήσετε εκ νέου ότι σας απασχολεί στον συγκεκριμένο τομέα και να κάνετε αναπροσαρμογές βρίσκοντας την χρυσή τομή εκεί που κρίνετε πως είναι απαραίτητο.

Για τους Ταύρους, οι συναισθηματικές σας ανάγκες σήμερα μπορούν να καλυφθούν αν συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα σας δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν και άλλοι άνθρωποι ώστε να προχωρήσουν σε συνεργασία. Εστιάστε σε ότι έχει σχέση με την καθημερινή σας ρουτίνα και εργασία ωστόσο κάντε λίγο υπομονή για μεγαλεπήβολα όνειρα και προσδοκίες. Ο Ερμής ανάδρομος και η περίοδος των Εκλείψεων δεν ενδείκνυνται για τελικές αποφάσεις.

Για τους Διδύμους, η θέση της Σελήνης στον Ζυγό σήμερα είναι πολύ βοηθητική στο να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο μπορείτε να σκεφτείτε τί δεν έχετε κάνει ακόμη ή/και τί δεν έχετε σκεφτεί ακόμη για να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε αυτό που σας ενδιαφέρει αυτή τη περίοδο.

Για τους Καρκίνους, με την Σελήνη στον Ζυγό σήμερα έχετε την ανάγκη να συνεργαστείτε με άλλους ανθρώπους για να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Ο Ερμής ανάδρομος δεν βοηθά σε τελεσίδικες δράσεις αλλά σας δίνει την δυνατότητα να επανατοποθετηθείτε σε κάτι που σας απασχολεί και αφορά κυρίως το σπίτι σας ή τον εργασιακό σας χώρο.

Για τους Λέοντες, σήμερα η ανάγκη να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας θα είναι έντονη. Ο Ερμής ανάδρομος σας βοηθά σε αυτή την διαδικασία αρκεί οι σκέψεις σας να είναι φιλτραρισμένες και να αποσκοπούν σε κάτι αληθινό και στιβαρό. Δείξτε διαθεσιμότητα σε νέες καταστάσεις οι οποίες θα σας οδηγήσουν στο να βιώσετε νέες εμπειρίες.

Για τους Παρθένους, οτιδήποτε σας δίνει σήμερα την αίσθηση ισορροπίας και ομορφιάς θα πρέπει να το αγκαλιάσετε με στοργή. Ευνοϊκή ημέρα για να ασχοληθείτε με οικονομικά/περιουσιακά στοιχεία και οτιδήποτε έχετε στη κατοχή σας γενικότερα. Ξεκαθαρίστε τα πράγματα, ειδικά όπου έχουν μείνει εκκρεμότητες.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα είναι βοηθητική για ότι σχετίζεται με την ομορφιά και την αλληλο-σύνδεση. Ο Ερμής ανάδρομος και οι Εκλείψεις μπορεί να δυσκολεύουν την ροή που θα θέλατε να είχαν οι υποθέσεις σας ωστόσο δίνουν τον απαραίτητο χώρο να αναπροσαρμόσετε ιδέες και δράσεις που έχουν κύριο στόχο τη προβολή σας.

Για τους Σκορπιούς, με τον Ερμή ανάδρομο και τις Εκλείψεις που σας επηρεάζουν άμεσα μπορεί να βρίσκεστε σε αναβρασμό αλλά η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα σας σπρώχνει να ανακαλύψετε τρόπους να συνδεθείτε αρμονικά με τους ανθρώπους που νοιάζεστε και εκτιμάτε. Αφήστε στην άκρη ότι σας χωρίζει και εστιάστε σε ότι σας ενώνει.

Για τους Τοξότες, οι επαγγελματικές και φιλικές σχέσεις και συναναστροφές έρχονται στην επιφάνεια σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού. Δώστε προτεραιότητα σε ότι είναι σημαντικό για εσάς να γίνει στο σήμερα και δημιουργείστε εσείς τις κατάλληλες συνθήκες για να πετύχετε το στόχο σας.

Για τους Αιγόκερους, επαγγελματικά ζητήματα είναι στο προσκήνιο αυτή τη περίοδο και με τον Ερμή ανάδρομο πολλά γύρω σας αναθεωρούνται και αναπροσαρμόζονται. Η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα σας βοηθά σε ότι χρειάζεται συνεργασία για να ολοκληρωθεί. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες.

Για τους Υδροχόους, αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε το στόχο σας αυτή την στιγμή είναι η ευελιξία. Η Σελήνη στον Ζυγό σας δίνει αυτή την δυνατότητα και σας βοηθά παρόλο την απογοήτευση ή την κούραση που νιώθετε να παραμείνετε προσηλωμένη/ος στο στόχο σας και να προχωρήσετε με επιτυχία.

Για τους Ιχθύες, η Σελήνη στον Ζυγό σας φέρνει σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες που πιθανά να χρειάζονται τη συμμετοχή και άλλων ανθρώπων για να ολοκληρωθούν. Ο Ερμής ανάδρομος και οι Εκλείψεις μπορούν αυτή την στιγμή να σας βοηθήσουν να σκεφτείτε παραγωγικούς τρόπους προς την υλοποίηση αυτών των βαθύτερων επιθυμιών σας.

astroguide.gr