19 Απριλίου, 2024

Ζώδια 02/11 Άρης ανάδρομος στους διδύμους – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η ενέργεια του πλανήτη Άρη είναι άμεσα συνυφασμένη με την αντίδρασή μας στα εξωτερικά ερεθίσματα και με τις εσωτερικές διεργασίες που κάνουμε λόγω αυτών. Σχετίζεται με την διεκδίκηση, τον τρόπο που κυνηγάμε έναν στόχο, τον τρόπο που εργαζόμαστε πάνω σε ένα ζήτημα, το σθένος, το πάθος, τη διαχείριση θυμού, τη λίμπιντο. Σε ανάδρομη πορεία η εξωτερίκευση των συναισθημάτων γίνεται με πιο εύκολο και παρορμητικό τρόπο, τις περισσότερες φορές χωρίς φίλτρα, ιδιαίτερη σκέψη ή ενσυναίσθηση.
Αυτό που χρειάζεται να θυμόμαστε για το διάστημα μέχρι τέλος Ιανουαρίου ’23 είναι πως οποιαδήποτε αντιπαράθεση ή πρόβλημα θα προκύπτει κυρίως για 2 λόγους. Ο ένας είναι η αυθόρμητη δική μας τάση να εμπλακούμε σε μια κατάσταση και ο δεύτερος είναι το περιβάλλον που βρισκόμαστε να μας επιβάλλει έμμεσα να πάρουμε μέρος σε αυτή την εμπλοκή. Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά τη πιθανότητα υποχώρησης για να μην γίνουν λάθος κινήσεις.
Μέχρι 13 Ιανουαρίου ’23 με τον Άρη ανάδρομο στους Διδύμους θα υπάρχει η τάση να εντυπωσιάσουμε αντί να εκφραστούμε, να χρησιμοποιήσουμε όλα τα μέσα που διαθέτουμε για να πετύχουμε το στόχο μας, ακόμη και χωρίς να έχουμε βάλει πρώτα το χέρι στη καρδιά. Πώς να πούμε όχι, πώς να αποφύγουμε μια δύσκολη κατάσταση με ευελιξία.
Όπως αναφέρει η Melanie Reinhart σε μια συνέντευξη της, παρατηρείται πως μερικές φορές υπάρχει μια συγκυρία γεγονότων, αυτή την χρονική περίοδο, όπου υπάρχει συσσώρευση ενέργειας, συχνά θυμός ή πόνος που δεν έχει ελευθερωθεί. Μια περίοδος κατάρρευσης, πριν την εκμάθηση νέων τρόπων χειρισμού της ενέργειας του ατόμου.
Δεδομένου ότι ο Άρης έχει να κάνει με την σεξουαλική ορμή θα υπάρξει η ευκαιρία να γίνει μια εκ νέου αξιολόγηση όσο αφορά τις σεξουαλικές μας σχέσεις.
Η θετική πλευρά της ανάδρομής του πορείας για τις επόμενες 80 ημέρες είναι μια ιδιαίτερη αφοσίωση στην αλληλεγγύη και ενθάρρυνση για την προστασία του άλλου. Επίσης, μια ιδιαίτερη περίοδος κατά την οποία θα μπορέσουμε να τοποθετηθούμε εκ νέου πάνω σε ζητήματα που σχετίζονται με στόχους και σκοπούς και μόλις ορθοδρομήσει να είμαστε έτοιμοι να ενεργήσουμε σύμφωνα με τις επιθυμίες μας.

«Ποία είναι τα εργαλεία που διαθέτετε για να πετύχετε το στόχο σας; Γιατί αυτό που πρέπει να σκεφτείτε είναι για το τί αγωνίζεστε παρά ενάντια σε τί αγωνίζεστε.»

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, για να μπορέσετε να χορέψετε στους ρυθμούς του κυβερνήτη σας Άρη ανάδρομου δημιουργικά και παραγωγικά θα πρέπει πρώτα από όλα να μάθετε πολύ καλά το σκοπό. Στόχος της συγκεκριμένης πλανητικής ενέργειας στο ζώδιο των Διδύμων θα είναι η επικοινωνία και η σύνδεσή σας με το άμεσο περιβάλλον σας οπότε θα πρέπει να κινηθείτε ιδιαίτερα ευέλικτα στο συγκεκριμένο πεδίο δράσης. Μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 η σχέση σας με τους οικείους σας ενδέχεται να σας βάλει σε σκέψεις γιαυτό χρησιμοποιείστε περισσότερο τη λογική σας και λιγότερο τον παρορμητισμό σας, ωθούμενος από τα συναισθήματά σας, μπροστά σε μια πρόκληση.

Για τους Ταύρους, η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων αποσκοπεί κυρίως στο να σας βοηθήσει να αναπροσαρμόσετε αξίες βάσει τα σημερινά δεδομένα της ζωής σας. Μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθεωρήσετε παλαιές πεποιθήσεις ώστε να είστε περισσότερο παραγωγική/ός και έτοιμη/ος για νέες πιο αποτελεσματικές δράσεις. Μοιραστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας με τους ανθρώπους που νιώθετε ώριμους και επάξιους για να σας συμβουλέψουν σωστά και ρεαλιστικά. Η συναισθηματική και υλική ασφάλεια μπαίνει προτεραιότητα αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Για τους Διδύμους, ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι το Μάρτιο ’23 δίνοντας απλόχερα την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με θέματα διεκδίκησης και σκοπού ακόμη και μέσα από εμπόδια. Κατά την ανάδρομή του πορεία μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 θα βοηθηθείτε στο να επικεντρωθείτε σε αυτά που έχετε ήδη στη κατοχή σας και να ανακαλύψετε νέους τρόπους δράσης ώστε να γίνετε ακόμη πιο αποτελεσματική/ος στο σήμερα της ζωής σας. Η προβολή σας και το να δείξετε στους άλλους τα προτερήματά σας έρχονται στο προσκήνιο και η συγκεκριμένη περίοδος θα είναι ευεργετική κυρίως για ζητήματα που αφορούν το πως μπορείτε να προβάλλετε τα ταλέντα σας.

Για τους Καρκίνους, η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει κυρίως τη σχέση μεταξύ της πρωτοβουλίας και της αρετής της βούλησης. Μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 μέσα από δικές σας εσωτερικές διεργασίες και ενδοσκοπήσεις θα δείτε πως κάποια πράγματα είναι ευκολότερο να τακτοποιηθούν χρησιμοποιώντας περισσότερο τη λογική παρά το συναίσθημα. Είναι δεδομένο πως θα πρέπει να έχετε επαφή με αυτά αλλά δεν υπόσχονται πως θα μπορέσετε να βρείτε τις αντικειμενικές λύσεις που ζητάτε. Εμπιστευτείτε επίσης τη διαίσθησή σας η οποία είναι δυνατή και προγραμματίστε σημαντικές δράσεις μετά το πέρας της ανάδρομής του πορείας.

Για τους Λέοντες, άλυτα ζητήματα των προηγούμενων μηνών φέρνει ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιο των Διδύμων και καταστάσεις οι οποίες συνδέονται κυρίως με φίλους, το κοινωνικό σας κύκλο και ομάδες ατόμων. Μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 αναθεωρήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να σταθείτε περισσότερο σταθερά στο δρόμο που έχετε επιλέξει, ακόμη και να αλλάξετε πλεύση αν αυτό είναι προς όφελός σας. Το σημαντικότερο όλων είναι να μπείτε στη διαδικασία να αποδεχθείτε την αλλαγή ακόμη και αν θα νιώσετε πως αυτό σας ξεβολεύει (αρχικά).

Για τους Παρθένους, είναι πολύ εύκολο με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 να βρεθείτε ξαφνικά από τη μία στιγμή στην άλλη σε δίλλημα. Σχέσεις, συνεργασίες και επαγγελματικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο για να τα μελετήσετε ξανά και να βρείτε την πιο συμφέρουσα λύση στο σήμερα. Εκκρεμότητες επίσης θα έρθουν στην επιφάνεια προς επίλυση και ο καλύτερος σύμμαχός σας θα είναι η ευστροφία σας και η προσαρμοστική σας διάθεση.

Για τους Ζυγούς, είναι πολύ εύκολο με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο των Διδύμων μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 να αφήσετε την δυσαρέσκεια και την απογοήτευση να οδηγήσουν τα βήματά σας ωστόσο δεν θα είναι η πιο έξυπνη κίνηση από μέρους σας. Η συγκεκριμένη θέση του Άρη είναι φιλική προς εσάς και ακόμη και μέσα από προκλήσεις ή εμπόδια είναι σίγουρο πως θα σας δίνει ταυτόχρονα ιδέες για το πως να προχωρήσετε τα επόμενα βήματά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να έχετε πίστη και υπομονή. Δουλέψτε λειτουργικά και έξυπνα.

Για τους Σκορπιούς, παρόλο που είστε από τους ανθρώπους που γνωρίζετε πολύ καλά πότε να πείτε «όχι», κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του συγκυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη, θα μπορούσατε να μπείτε σε ένα είδος σύγχυσης σχετικά με αυτό. Μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στις παρορμητικές αντιδράσεις σας ειδικά όταν συζητάτε με άλλους ανθρώπους και όσο αφορά τα συναισθήματά σας. Ενδέχεται να υπάρξει η τάση να σας εκμεταλλευτούν ή εσείς οικειοθελώς συνειδητά ή ασυνείδητα να μπείτε στο ρόλο του θύματος για κάποιον λόγο.

Για τους Τοξότες, Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα που μπορεί να φέρει η ανάδρομη πορεία του Άρη στους Διδύμους εσείς θα πρέπει να εξακολουθείτε να έχετε τον έλεγχο των δικών σας ενεργειών και να μην μπείτε σε διαδικασίες ταύτισης ή ξελογιάσματος. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας θα κινητοποιήσει ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 αναμοχλεύοντας τομείς που σχετίζονται με άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Για τους Αιγόκερους, θέματα που σχετίζονται με την καθημερινή σας ρουτίνα και την εργασία σας θα φέρει στην επιφάνεια η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων. Μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 με σύμμαχο την ευελιξία και με διάθεση διαπραγμάτευσης θα σας δοθούν ευκαιρίες να βάλετε πολλά πράγματα στη σωστή τους σειρά. Λειτουργείστε κατά βούληση αλλά μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του. Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία σας και μην αφήσετε καταστάσεις που δεν είναι του παρόντος να ρουφούν την ενέργειά σας. Τα όρια και το συγκεκριμένο πλαίσιο θα σας βοηθήσουν να μείνετε σταθερά στη πορεία σας ακόμη και αν υπάρξουν εμπόδια στο δρόμο σας.

Για τους Υδροχόους, η θέση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων είναι μια ευεργετική θέση για εσάς ωστόσο κατά την ανάδρομή του πορεία μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 ενδέχεται να είστε επιρρεπής στο να γίνουν λάθη. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ανοιχτό μυαλό αλλά και σύνεση ταυτόχρονα. Συνδυαστικά με τη δύναμη της ελεύθερης έκφρασης που σας διέπει είναι σίγουρο πως θα καταφέρετε να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις. Μια επαναξιολόγηση μέσα από τις συγκυρίες που θα προκύψουν θα είναι σημαντική από μέρους σας και καλό θα είναι να ασχοληθείτε ανεξάρτητα το χρόνο και την ενέργεια που θα χρειαστεί να δώσετε.

Για τους Ιχθύες, ο Άρης στο ζώδιο των Διδύμων είναι γενικότερα μια δύσκολη θέση με κέντρο εσάς μιας και επηρεάζει πολύ σημαντικούς και κομβικούς τομείς της ζωής σας. Μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’23 σε ανάδρομη πορεία μπορεί να φέρει άλυτα ζητήματα στην επιφάνεια προς διεκπεραίωση. Η διαδικασία δεν θα είναι απλή και εύκολη γιαυτό καλό θα είναι να μην αναζητήσετε την πιο σύντομη διαδρομή γιατί μπορεί να γίνουν λάθη. Μείνετε εστιασμένη/ος στις επιθυμίες και κυρίως τις προσωπικές σας ανάγκες και λειτουργείστε με ευελιξία και χάρη. Θέματα σπιτιού, οικογένειας και ιδιωτικής ζωής θα πάρουν πολλή ενέργεια οπότε καλό θα είναι να είστε κατάλληλα προετοιμασμένη/ος.

astroguide.gr