28 Μαρτίου, 2024

Ζώδια 02/06 Έρχονται εμπνεύσεις και νέες ιδέες – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού. Η σχέση της με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα όσο προχωρά η ημέρα δίνει ευκαιρίες για να κάνετε πράγματα από τα οποία θα νιώσετε χαρά ωστόσο απέναντι από τον Ουρανό ενδέχεται να φέρει διλλήματα μεταξύ καρδιάς και λογικής. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα από χτες σας ρίχνουν σε βαθιά νερά αλλά αξίζει ο κόπος. Σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από εξωτερικά γεγονότα να έρθετε σε επαφή με πράγματα τα οποία είναι όχι μόνο σημαντικά για εσάς αλλά και με αναγεννησιακό χαρακτήρα.

Για τους Ταύρους, η Σελήνη απέναντί σας από χτες σας φέρνει αντιμέτωπη/ο με καταστάσεις οι οποίες χρειάζονται τακτοποίηση. Σήμερα ειδικά ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σχετίζεται με την κοινωνικότητά σας και μπορείτε με τον οποιοδήποτε τρόπο να πάρετε χαρά.

Για τους Διδύμους, εργασιακά θέματα έχουν έρθει στο προσκήνιο από χτες και ίσως να μην έχετε ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείτε. Ωστόσο, πραγματικά η σημερινή ημέρα μπορεί να σας δώσει λύσεις από εκεί που δεν το περιμένετε.

Για τους Καρκίνους, δημιουργική ημέρα η σημερινή μιας και τα πλανητικά δρώμενα είναι ιδιαίτερα ευεργετικά για εσάς. Αφεθείτε σε ότι μπορεί να επεκταθεί και οτιδήποτε σας γεμίζει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Λέοντες, αποφύγετε και σήμερα επαφές και συζητήσεις που αφορούν πολύ προσωπικά σας θέματα. Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την ιδιωτική σας ζωή θα πρέπει να τα δείτε με αρκετή δόση ευελιξίας. Σταθείτε σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί και να πάρετε ικανοποίηση μέσα από τις ενέργειές σας.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη στον Σκορπιό χτες και σήμερα μπορεί να αναμοχλεύει τα συναισθήματά σας και να σας κάνει περισσότερο καυστική/ό. Συντονιστείτε με ότι σας ηρεμεί και σας γεμίζει με αίσθημα ηρεμίας, αποφεύγοντας τις κακοτοπιές ή τις συγκρούσεις.

Για τους Ζυγούς, οι πλανητικές δυναμικές από χτες σας βοηθούν κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τις αξίες σας είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Ωστόσο, αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές και γενικότερα οικονομικά ζητήματα σήμερα.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη από χτες στο ζώδιό σας, σας έχει φέρει σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες. Ειδικά σήμερα, είναι κατάλληλη ημέρα να εμπνευστείτε νέες ιδέες και τρόπους σχετικά με ζητήματα που είναι ανοιχτά και χρειάζονται τακτοποίηση.

Για τους Τοξότες, βαθύτερες σκέψεις και κυρίως επιθυμίες έχουν κινητοποιηθεί όχι για να σας παιδέψουν αλλά για να έρθετε σε επαφή μαζί τους και να δείτε με ποίον τρόπο θα τα πραγματοποιήσετε. Δώστε χρόνο και χώρο σε ότι κινητοποιείται αυτές τις ημέρες.

Για τους Αιγόκερους, σε διαφορετικούς κοινωνικούς προσανατολισμούς εστιάζουν την ενέργειά τους οι πλανητικές δυναμικές βοηθώντας σας όμως να ξεχωρίσετε τι αξίζει από το σύνολο των καταστάσεων. Να καταλάβετε ποίο εγχείρημα μπορεί να αναπτυχθεί, ποίες ενέργειες χρειάζεται να κάνετε και τί να αφήσετε στην άκρη για μία άλλη στιγμή.

Για τους Υδροχόους, θέματα καριέρας και εργασίας είναι κινητοποιημένα από χτες τα οποία μπορεί να σας φέρνουν μία σχετική αναστάτωση, ωστόσο θα βρείτε τις λύσεις που ψάχνετε. Σταθείτε σε αντικειμενικά δεδομένα όπως κάνετε πάντα, αλλά εμπιστευτείτε και την διαίσθησή σας.

Για τους Ιχθύες, ιδιαίτερα δημιουργική ημέρα για εσάς η σημερινή με τα πλανητικά δρώμενα να λειτουργούν υπέρ σας. Αφεθείτε στη ροή και δώστε την δυναμική σας ιδιαίτερα στην οδό που σας λέει η καρδιά σας.

astroguide.gr