29 Ιουνίου, 2022

ΖΩΔΙΑ 01/06 ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Ο μήνας ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου να αναζωπυρώνει την ανάγκη να νιώσουμε ασφαλής και συναισθηματικά καλά φροντισμένοι από το περιβάλλον γύρω μας. Αυτό είναι κάτι αρκετά δύσκολο αυτή τη περίοδο οπότε τα συναισθήματα ανεπάρκειας και η έλλειψη αποδοχής ενδέχεται να κυριαρχήσουν. Η δυσαρμονική σχέση της Σελήνης με τους Άρη/Δία και του Ερμή με τον Κρόνο δεν λειτουργούν βοηθητικά, γιαυτό οτιδήποτε κάνουμε σήμερα εξαρτάται από την δική μας υπομονή και την αντικειμενικότητα των σκέψεών μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, προσωπικά σας θέματα κινητοποιούνται σήμερα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός στον τρόπο που μεταφέρετε τα μηνύματά σας. Ο φόβος ή/και η υπερβολή μπορεί να χαλάσουν ισορροπίες που θα θέλατε να κρατήσετε.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής μπαίνει στάσιμος αύριο στο ζώδιό σας και αυτό από μόνο του θέλει ιδιαίτερη προσοχή την στιγμή που θα αποφασίσετε να κάνετε μια συγκεκριμένη δράση. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν είναι βοηθητικά οπότε καλό θα είναι να ξεκουραστείτε σωματικά και νοητικά από περιττές σκέψεις. Προσέξτε την υγεία σας.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη αποχωρίζετε το ζώδιό σας νωρίς το πρωί δίνοντας χώρο και την ευκαιρία να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Προσπαθήστε κατά την διάρκεια της ημέρας να χαλαρώσετε και να αφουγκραστείτε ότι νιώθετε.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας μπορεί να σας σπρώχνει να εκφράσετε ότι έχετε μέσα στην καρδιά σας αλλά τα πλανητικά δρώμενα δεν είναι υποστηρικτικά. Καλό θα είναι να είστε μετρημένη/ος τόσο στις σκέψεις που κάνετε σήμερα (και αύριο) όσο και στις αποφάσεις που παίρνετε αυτές τις ημέρες.

Για τους Λέοντες, διάφορες σκέψεις έρχονται στην επιφάνεια σήμερα κυρίως από γεγονότα και καταστάσεις που έχουν ξεδιπλωθεί το τελευταίο διάστημα. Δείτε τα πράγματα με τα μάτια της καρδιά σας και μην δίνετε μεγάλη σημασία σε ότι συμβαίνει γύρω σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα δώστε αρκετό χώρο σε ότι προκύπτει, ιδιαίτερα αν πρόκειται για επαγγελματικά ή/και κοινωνικά ζητήματα. Έχετε κατά νου πως ακόμη κάποια πράγματα είναι στην διαδικασία εξέλιξης, οπότε καλό θα είναι να περιμένετε λίγο πριν προβείτε σε τελικά συμπεράσματα.

Για τους Ζυγούς, η ενέργειά σας είναι στα ύψη αλλά δεν είναι το σωστό timing για να κάνετε δράσεις. Αντιθέτως, θα πρέπει να εξετάσετε ξανά και ξανά ότι προκύπτει ώστε να είστε σίγουρη/ος για την ορθότητα των σκέψεών σας και να είστε σίγουρη/ος πως εξετάζετε όλα τα δεδομένα.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στον Καρκίνο λειτουργεί βοηθητικά, με την έννοια πως μπορείτε να βρείτε ισορροπίες εκεί που πολλοί άνθρωποι αδυνατούν να κάνουν, σήμερα. Γίνετε η πυξίδα για όσους δεν έχουν την ικανότητα να δουν πέρα από αυτό που βλέπουν τα μάτια τους και τους λέει η λογική τους. Χωρίς φόβο, με ευγένεια, ενσυναίσθηση και πάντα λέγοντας την αλήθεια που εκείνοι αντέχουν να ακούσουν.

Για τους Τοξότες, ένα ζήτημα το οποίο είναι κινητοποιημένο αυτή τη περίοδο στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία ενδέχεται να σας φορτίσει σήμερα. Πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα, βάλτε όλα τα δεδομένα στο τραπέζι και προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα σφαιρικά. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε, καλό θα είναι να μην το προσπαθήσετε. Αφήστε το για μία άλλη στιγμή πιο κατάλληλη.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη στον Καρκίνο απέναντί σας συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα δεν δίνουν σήμερα την ενέργεια που θα θέλατε για να κάνετε πράγματα. Διάφορες καταστάσεις ενδέχεται να σας κρατήσουν πίσω ή να μην μπορέσετε εύκολα να φέρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Καλό θα είναι να μην προγραμματίσετε σημαντικές δράσεις.

Για τους Υδροχόους, οι συναισθηματισμοί γενικότερα δεν είναι το φόρτε σας και σήμερα ειδικά δεν θα μπορέσετε να τους διαχειριστείτε είτε προέρχονται από εσάς είτε από τους άλλους. Δώστε χώρο και ενέργεια σε πράγματα τα οποία αξίζουν τον κόπο για εσάς.

Για τους Ιχθύες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη σήμερα γιαυτό καλό θα είναι να ασχοληθείτε με ότι ποθεί η καρδιά σας. Χαμηλά οι τόνοι και με προσοχή αλλά κινηθείτε προς αυτή την οδό.

astroguide.gr