26 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για την Νέα Δημοκρατία στο Ρέθυμνο

Με δεδομένο το ισχυρό αποτύπωμα της πρόσφατης επίσκεψης του προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και με πολύ αισιοδοξία η προεκλογική περίοδος για την Νέα Δημοκρατία στο Ρέθυμνο. Συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των στελεχών της ΝΔ, πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοινή στάση για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Ρεθύμνου στα ιστορικά Ανώγεια.

Ιδιαίτερη υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι της περιοχής στους υποψηφίους καθώς αναγνωρίζουν ότι στο διάστημα διακυβέρνησης της, κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Νέα Δημοκρατία υπήρξε αρωγός και συμπαραστάτης για τον Δήμο Ανωγείων σε όποιον θέμα και αν προέκυψε ανάγκη, με έγκαιρες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις. Ευχαριστούμε όλους τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής για την θερμή υποδοχή και δεσμευόμαστε ότι και μετά τις εκλογές θα συνεχιστεί ενισχυμένη η προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου αλλά και των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων, μιας περιοχής με ιδιαίτερες κοινωνικοπολιτικές και γεωγραφικές συνθήκες.

Με επόμενη στάση τον Δήμο Αμαρίου την Κυριακή 07 Μάϊου 2023 η προσπάθεια ενημέρωσης για το έργο της κυβερνητικής περιόδου 2019-2023 συνεχίζεται και στους υπόλοιπους Δήμους του Ρεθύμνου για να μεταφερθεί το μήνυμα νίκης των εκλογών της 21ης Μαΐου απ’ άκρη, σ’ άκρη σε όλο τον Νομό.