16 Οκτωβρίου, 2024

“WOMEN IN ART”: Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή καλλιτεχνών σε μία ξεχωριστή εικαστική έκθεση

Μία νέα καλλιτεχνική έκθεση θα λάβει χώρα στην Αθήνα, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο. Οι διοργανωτές κάνουν ανοιχτό κάλεσμα σε όλες και όλους σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, που θα φιλοξενήσει έργα τέχνης σε ένα δυναμικό και δημιουργικό περιβάλλον.

 
Βασικές Ημερομηνίες:
Εγκαίνια Έκθεσης: Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου, 20:00 – 23:00
Ωράριο Λειτουργίας: Σάββατο 2 Νοεμβρίου έως Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, 16:00 – 20:00
Είσοδος Ελεύθερη προς όλους
 
Παράδοση Έργων:
 
Οι καλλιτέχνες μπορούν να φέρουν τα έργα τους στην γκαλερί την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου, από τις 18:00 έως τις 20:00.
 
Για όσες και όσους διαμένουν εκτός Αθηνών και επιθυμούν να στείλουν τα έργα τους ταχυδρομικώς ή μέσω courier, παρακαλούνται να μας ενημερώσουν στο email: athens@artnumber23.uk, ώστε να τους δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες. Παρακαλείσθε να μην στέλνετε έργα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.
Οι καλλιτέχνες μπορούν επίσης να φέρουν επαγγελματικές κάρτες και προωθητικό υλικό που επιθυμούν να διαθέσουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
 
Συλλογή Έργων:
 
Η γκαλερί είναι ευέλικτη σχετικά με την αποθήκευση των έργων μετά τη λήξη της έκθεσης, προσφέροντας τη δυνατότητα να παραμείνουν για λίγες ημέρες μέχρι να κανονιστεί η συλλογή τους. Αν δεν μπορείτε να παραλάβετε τα έργα σας αυτοπροσώπως ή να στείλετε κάποιον εκ μέρους σας, η ομάδα μας μπορεί να τα προετοιμάσει για παραλαβή μέσω courier ή αποστολή μέσω ταχυδρομείου. Αν έχετε κάποια δυσκολία σχετικά με τα διαδικαστικά του courier, μπορούμε να σας βοηθήσουμε εμείς. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εκ των προτέρων για οποιαδήποτε σχετική διευθέτηση. Η παραλαβή των έργων από τους ίδιους τους καλλιτέχνες μπορεί να γίνει την Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου, από τις 20:00 έως τις 21:00.
 
Κόστος Συμμετοχής και Προμήθεια Πωλήσεων:
 
Δεν υπάρχει προμήθεια από την πώληση των έργων. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις επιστρέφουν εξ ολοκλήρου στους καλλιτέχνες. Για την κάλυψη των αναγκών της έκθεσης, απαιτείται ένα μικρό ποσό συμμετοχής, ύψους €100, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα μας.
 
Τρόποι Πληρωμής:
 
PayPal: Θα λάβετε τιμολόγιο μέσω email.
Τραπεζική Συναλλαγή μέσω Revolut: Konstantinos Panagiotakopoulos,
IBAN: LT11 3250 0855 5158 0691, BIC: REVOLT21.
Όνομα τράπεζας: Revolut Payments UAB/Revolut Bank UAB.
Διεύθυνση Τράπεζας: Konstitucijos ave. 21B, Vilnius, LT-08130,
Lithuania
Western Union: Αν προτιμάτε αυτή τη μέθοδο, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email για λεπτομέρειες.
 
Πληροφορίες Επικοινωνίας:
 
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε μέσω email στο anaraskina@me.com. Μην επικοινωνείτε μέσω των social media της γκαλερί, καθώς τα άτομα που τα διαχειρίζονται ενδέχεται να μην μπορούν να σας βοηθήσουν άμεσα.
Διεύθυνση γκαλερί: Δημ. Αιγινήτου 8, Αθήνα 118 51
Email επικοινωνίας: anaraskina@me.com