27 Απριλίου, 2024

Τζόλης: «Ήταν σημαντικό γκολ για εμένα»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Χρήστος Τζόλης πέτυχε το πρώτο τέρμα στην καρίερα του στην Super League, ενώ στάθηκε σημείο αναφοράς στην νίκη του ”Δικεφάλου”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόλης στην κάμερα του PAOK TV:
Για την σημερινή νίκη του ΠΑΟΚ: 
«Θα ήταν δύσκολο για εμάς για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να κερδίζει και να παίζει επιθετικά. Έτσι και σήμερα ενώ ήμασταν πίσω στο σκορ καταφέραμε και κερδίσαμε το παιχνίδι και κάναμε την ανατροπή».

Για το γκολ που ακυρώθηκε από τον βοηθό και μέτρησε μέσω VAR: 
«Θα ήταν καλύτερο εάν δεν σήκωνε τη σημαία, αλλά το σημαντικό είναι ότι μπήκε. Ήταν ένα σημαντικό γκολ για την ομάδα και σημαντικό γκολ για εμένα που ήταν το πρώτο στην κατηγορία».

Για την ενσωμάτωσή του στην ομάδα: «Η κατάσταση της πανδημίας ίσως με βοήθησε λίγο. Είχαμε περισσότερο χρόνο να δουλέψω με την ομάδα χωρίς αγώνες και έτσι να προπονηθώ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου».

Για την διαφορά της φετινή ομάδας σε σχέση με πέρσι: «Έχουν αλλάξει πολλά από πέρσι. Ο προπονητής, το στιλ του παιχνιδιού και πολλά άλλα. Επίσης πολλά παιχνίδια η ομάδα ήταν καλή και δεν πήρε βαθμούς. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αδικήθηκε από το αποτέλεσμα. Είδατε ότι και σήμερα κάναμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει. Αυτή τη φορά όμως καταφέραμε και κερδίσαμε».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τα πλάνα της ομάδας: «Αυτό δεν το ξέρω από τώρα. Από αύριο θα αρχίσουμε να δουλεύουμε κανονικά και έτσι να μπούμε στην προετοιμασία. Αν πετύχουμε ένα γκολ εκεί μέσα, θα είναι πιο εύκολο το αποτέλεσμα για εμάς, ένα γκολ θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πάμε για τη νίκη όχι μόνο για την ισοπαλία και την πρόκριση».

Για το εάν οι αγώνες με την ΑΕΚ είναι οι σημαντικότεροι των play-offs: «Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για τους τρεις βαθμούς. Δεν είναι μόνο οι αγώνες με την ΑΕΚ οι σημαντικοί στα play-offs».

Για το λόγο που ο ΠΑΟΚ δεν είχε την ίδια ορμή όπως και στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Σήμερα ο ΟΦΗ κλείστηκε περισσότερο πίσω από ότι ο Παναθηναϊκός και έτσι δεν βρήκαμε τους ίδιους διαδρόμους όπως με τον Παναθηναϊκό».