1 Οκτωβρίου, 2023

Τρεις δυναμικές υποψηφιότητες «Τολμάμε μαζί» για τον Δήμο Φαιστού

Η παράταξη «Τολμάμε μαζί» καλωσορίζει θερμά τρεις δυναμικές υποψηφιότητες από τα Σκούρβουλα!!!

Η κ. Τσιχλή Ελένη, σύζυγος Χάρη Ανδρουλάκη, ο κ. Στρατιδάκης Ιωάννης, Πρόεδρος του χωριού και ο κ. Νίκος Φραγκιαδάκης.

Ο πρόεδρος του χωριού κ. Στρατιδάκης Ιωάννης έχει δύο παιδιά και είναι παντρεμένος με την κ. Χαραλαμπάκη Θεονύμφη, από τα Σκούρβουλα, δημοτική υπάλληλο. Είναι αγρότης και ασχολείται με τις θερμοκηπιακές καλλιέργειες.

Η κ. Τσιχλή Ελένη είναι ιδιωτική υπάλληλος, παντρεμένη με τον κ. Χάρη Ανδρουλάκη από τα Σκούρβουλα και έχουν μαζί τρία παιδιά.

Ο κ. Φραγκιαδάκης Νίκος είναι παντρεμένος με την κ. Ανδρουλάκη Νεκταρία από τα Σκούρβουλα που διατηρεί καφενείο στο χωριό και έχει τρία παιδιά.

"Θέλουμε να συνεισφέρουμε τα μέγιστα για να προσφέρουμε στο χωριό μας και στους κατοίκους του ποιότητα ζωής. Να αναβαθμίσουμε την κοινότητα και να αξιοποιήσουμε τους υπάρχοντες χώρους. Να γίνει ανάπλαση της πλατείας, να δημιουργήσουμε συνθήκες και προϋποθέσεις για να προσελκύσουμε τη νεολαία ώστε να έρθει να μείνει μόνιμα στο χωριό μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε πολιτιστικούς χώρους για να κάνουμε δράσεις και να προσφέρουμε δημιουργική απασχόληση στα παιδιά. Από κει και έπειτα, στόχος μας παραμένει η βελτίωση των δρόμων, κυρίως των αγροτικών, μιας και το 90% της περιοχής μας κατοικείται από αγρότες και έχουμε χρέος να κάνουμε τη ζωή τους πιο εύκολη.
Ευχαριστούμε πάρα πολύ το Δήμαρχο Φαιστού, για την τιμή που μας κάνει να συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο του και θα προσπαθήσουμε τα μέγιστα για να αξίζουμε την ψήφο σας".