25 Σεπτεμβρίου, 2023

Τοποθέτηση Καραμαλάκη για το θέμα της περιουσίας του Πανάνειου κληροδοτήματος

Η προ ημερών παρέμβαση του Μιχάλη Καραμαλάκη, Υποψήφιου Δημάρχου Ηρακλείου για την απίστευτη στασιμότητα στο ζήτημα της περιουσίας του Πανανείου κληροδοτήματος στο Δήμο Ηρακλείου δημιούργησε μετά από χρόνια απραξίας αλυσιδωτές αντιδράσεις και σπασμωδικές ενέργειες.

Ως γνωστόν η δημιουργία του Ιδρύματος που θα διαχειρίζεται ως αρμόδιος φορέας το κληροδότημα Πανανείου εκκρεμεί από το 1985. Και ως του θαύματος, μετά την ανακίνηση του από τον Μιχάλη Καραμαλάκη εντάχθηκε ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Κάτι που προκάλεσε και δήλωση ικανοποίησης από την πλευρά άλλου υποψηφίου δημάρχου!

Όπως δήλωσε ο Μιχάλης Καραμαλάκης, «Η παράταξή μας, «Ηράκλειο, πόλη μας», και εγώ προσωπικά, δεν προσδοκούμε να αναλάβουμε τη δημοτική αρχή για να διαχειριστούμε τα προβλήματα. Για να ρίξουμε «το τενεκεδάκι παρακάτω». Είμαστε εδώ για να λύσουμε προβλήματα. Για να σπάσουμε αγκυλώσεις. Να παλέψουμε με χρόνιες παθογένειες. Και με τη δική σας στήριξη, με τη δική σας βοήθεια και συμπαράσταση θα καταφέρουμε. Για ένα πιο φωτεινό Ηράκλειο. Για το Ηράκλειο που μας αξίζει»