25 Μαΐου, 2024

Το κτίριο της Βουλής των Ελλήνων επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο Πιτσιδίων σήμερα, 30 Μαρτίου στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής στην Αθήνα

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook συνεχάρη τη Διεύθυνση για την πρωτοβουλία, ενώ έστειλε την ευχή «η σημερινή μέρα να αποτελέσει έμπνευση για να ασχοληθούν τα παιδιά με τα κοινά στο μέλλον».

Ακολουθεί η ανάρτηση μαζί με φωτογραφικό υλικό.
ΒΟΥΛΗ – ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΙΤΣΙΔΙΩΝ
Οι ενθουσιώδεις μαθητές της Ε’ & ΣΤ’ Τάξης μαζί με τους… εξίσου ένθερμους γονείς και κηδεμόνες τους, πάντα υπό την επιτήρηση των δασκάλων, περιηγήθηκαν στο ιστορικό κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, έμαθαν για την ιστορία του και ενημερώθηκαν για τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.
Οι νεαροί επισκέπτες είχαν μια «πρωτοφανή» όπως είπαν εμπειρία που δε θα ξεχάσουν ποτέ! Πολλά μπράβο στη Διεύθυνση του σχολείου που στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες!
Ευχή μου είναι η σημερινή ημέρα να αποτελέσει έμπνευση για να ασχοληθούν τα παιδιά με τα κοινά στο μέλλον και να κάνουν κάθε τους όνειρο πραγματικότητα!