19 Μαΐου, 2024

Το ευχαριστώ του Γεωργιάδη στον Κασσελάκη μετά το θαύμα με τον σταυρό στη βάπτισή του

Αντιδράσεις έφεραν οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη που αποκάλυψαν το θαύμα το οποίο έγινε στη βάπτισή του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι τον βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο και στο νερό σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι. Όπως δε τόνισε, ο Άγιος Τσαλίκης τότε απευθυνόμενος στους γονείς του τους είπε ότι ο γιος τους ή παπάς θα γίνει ή πολύ σπουδαίος.

Τα λεγόμενα του Στέφανου Κασσελάκη σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος, ενώ ανέφερε «δεν είμαι ειδικός επί του σχολιασμού των θαυμάτων», χαρακτήρισε ως «πολύ καλή εξέλιξη για την Ελλάδα τη στάση του αρχηγού του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς υπέρ της εκκλησίας και της θρησκείας».

Ειδικότερα το πρωί της Τετάρτης 17/4 ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε: «Να σχολιάσω το θαύμα με τη βάπτιση του Κασσελάκη δεν μπορώ, δεν είμαι ειδικός επί του σχολιασμού των θαυμάτων».

«Όσον αφορά τη στάση του αρχηγού του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς υπέρ της εκκλησίας και της θρησκείας, το θεωρώ πολύ καλή εξέλιξη για την Ελλάδα. Γενικά η στάση του υπέρ του ΝΑΤΟ, του Ισραήλ και κατά του Ιράν, υπέρ της Ουκρανίας και κατά της Ρωσίας, και υπέρ της χριστιανικής θρησκείας και κατά της αθεΐας, θέσεις παραδοσιακά αντίθετες από τον χώρο που εκπροσωπεί, εγώ τις θεωρώ θετικές. Αποτελούν νίκη των ιδεών που πίστευα από μικρή ηλικία και για την Ελλάδα είναι μόνο καλό. Το ότι αυτό κάνει τους παραδοσιακούς συριζαίους ψηφοφόρους να είναι για τον ψυχίατρο, αυτό είναι δικό τους θέμα», συμπλήρωσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βουλευτές πριν από 10 χρόνια που ήταν στο καράβι για τη Γάζα, ο κ. Αρβανίτης ήταν με την παλαιστινιακή μαντίλα μέχρι πριν από λίγους μήνες», δήλωσε και πρόσθεσε: «Βλέποντας τον ΣΥΡΙΖΑ να ενστερνίζεται όλες τις ιδέες για τις οποίες πολεμούσα ως φοιτητής και για τις οποίες κάποτε οι αριστεροί με κυνηγούσαν, είναι μια προσωπική νίκη και ευχαριστώ τον Κασσελάκη για αυτό».

Πηγή: newsbeast.gr