4 Μαΐου, 2024

Τιτομιχελάκης: «Παίζουμε στην πρεμιέρα με ένα δύσκολο αντίπαλο, μια ιστορική ομάδα» (VID)

Σε ετοιμότητα για την εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ είναι ο Α.Ο. Ανθεστίων.

Την Κυριακή 11/10 (16:00) η ομάδα του Θραψανού αντιμετωπίζει τον ΑΟ Τυμπακίου εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής. Ο προπονητής, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης μίλησε για την αναμέτρηση της πρεμιέρας και την έναρξη της αγωνιστικής δράσης.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Μετά από πολύ καιρό αναμονής και προσμονής, έχοντας δουλέψει περίπου 9 με 10 εβδομάδες, ξεκινάει επιτέλους το πρωτάθλημα. Παίζουμε στην πρεμιέρα με ένα δύσκολο αντίπαλο, μια ιστορική ομάδα, που με βάσει τις μεταγραφές και το ρόστερ της είναι πολύ δυνατή. Εμείς, όπως και σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σ’ αυτό θα φανούμε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί, παρά τις απουσίες που θα έχουμε. Νομίζω, ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, που δυστυχώς δε θα μπορέσει να παρακολουθήσει ο κόσμος με βάσει τα νέα δεδομένα. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή χρονιά, με υγεία και όλοι να χαρούμε το ποδόσφαιρο μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού».

Δηλωση προπονητη Λεωνιδα Τιτομιχελακη για την εκκινηση του πρωταθληματος

Σε ετοιμότητα για την εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ είναι ο Α.Ο. Ανθεστίων.Την Κυριακή 11/10 (16:00) η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον ΑΟ Τυμπακίου εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.Ο προπονητής μας, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης μίλησε για την αναμέτρηση της πρεμιέρας και την έναρξη της αγωνιστικής δράσης.Αναλυτικά η δήλωση του:«Μετά από πολύ καιρό αναμονής και προσμονής, έχοντας δουλέψει περίπου 9 με 10 εβδομάδες, ξεκινάει επιτέλους το πρωτάθλημα. Παίζουμε στην πρεμιέρα με ένα δύσκολο αντίπαλο, μια ιστορική ομάδα, που με βάσει τις μεταγραφές και το ρόστερ της είναι πολύ δυνατή. Εμείς, όπως και σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και σ’ αυτό θα φανούμε όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί, παρά τις απουσίες που θα έχουμε. Νομίζω, ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, που δυστυχώς δε θα μπορέσει να παρακολουθήσει ο κόσμος με βάσει τα νέα δεδομένα. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή χρονιά, με υγεία και όλοι να χαρούμε το ποδόσφαιρο μέσα από τη διαδικασία του παιχνιδιού».

Δημοσιεύτηκε από Αθλητικός Όμιλος Θραψανού Ανθεστίων στις Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020