16 Οκτωβρίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε 58χρονος στο λιμάνι

Ανακοίνωση εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα σχετικά με την παράσυρση 58χρονου άνδρα που σημειώθηκε χθες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από φορτηγό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Ο 34χρονος οδηγός του φορτηγού συνελήφθη για παράβαση του άρθρου 302 του Π.Κ. «Ανθρωποκτονία από αμέλεια».

 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
“Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θεσσαλονίκης για τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ενός 58χρονου αλλοδαπού (υπήκοος Σερβίας), το οποίο έλαβε χώρα στη πύλη 16, εντός του λιμένα Θεσσαλονίκης.
 
Συγκεκριμένα, ένα φορτηγό (Φ/Γ) όχημα με επικαθήμενο, το οποίο οδηγούσε ένας 34χρονος ημεδαπός, κάνοντας όπισθεν, παρέσυρε τον 58χρονο πεζό, ο οποίος κινούταν επί του οδοστρώματος. Στον 58χρονο, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο, με αρνητικά αποτελέσματα.
 
Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ». Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ συνελήφθη ο 34χρονος οδηγός του Φ/Γ οχήματος για παράβαση του άρθρου 302 του Π.Κ. «Ανθρωποκτονία από αμέλεια»”.