5 Οκτωβρίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος που συμμετείχε σε 14 εγκληματικές οργανώσεις

Ένα ακόμα μέλος των 14 εγκληματικών οργανώσεων που εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, στο πλαίσιο υλοποίησης επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για την πρόληψη – καταστολή της εγκληματικότητας και την εδραίωση αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, χθες το πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

 
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της ίδιας Διεύθυνσης, ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, αστυνομικών των Διευθύνσεων Αλλοδαπών, Τροχαίας και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, αλλά και προσωπικού του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου έλεγξαν συνολικά 76 άτομα και 56 οχήματα, βεβαιώθηκαν 10 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και πραγματοποιήθηκαν ακινητοποιήσεις 6 οχημάτων.
 
Επιπλέον, συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα ακόμα μέλος των 14 εγκληματικών οργανώσεων που εξάρθρωσε η Ελληνική Αστυνομία