28 Μαρτίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό χάος από λύματα – Έσπασε η αποχέτευση και τα νερά άρχισαν να ξεχειλίζουν (vid)

Κυκλοφοριακό χάος στη Θεσσαλονίκη προκάλεσαν λασπόνερα, με κλιμάκιο της ΕΥΑΘ να προσπαθεί να αποκαταστήσει το πρόβλημα ώστε να επανέλθει η ομαλότητα στην περιοχή κοντά στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης. Πεζοί αλλά και οδηγοί προσπαθούν να φτάσουν στους προορισμούς τους, με τη δυσοσμία στην περιοχή να είναι έντονη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ξαφνικά περίπου στις 09.30 το πρωί και ενώ η κίνηση στο σημείο ήταν μεγάλη, το πεζοδρόμιο στην 26ης Οκτωβρίου απέναντι από τον ΟΤΕ έσπασε μαζί με την σχάρα αποχέτευσης και τα νερά άρχισαν να ξεχειλίζουν.

Ο χείμαρρος λυμάτων άρχισε να διασχίζει από νωρίς το πρωί την οδό 26ης Οκτωβρίου, μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο σε διερχόμενα αυτοκίνητα, αλλά και πεζούς που δεν μπορούσαν να διασχίσουν την κεντρική οδό.

Στο σημείο κλήθηκε συνεργείο του δήμου Θεσσαλονίκης με κλιμάκιο της ΕΥΑΘ, ενώ σύμφωνα με τους κατοίκους «η δυσοσμία έχει “πνίξει” την περιοχή».

Η βλάβη προκάλεσε προβλήματα και στη λειτουργία των Δικαστηρίων, καθώς πολλές δικές καθυστερούν αφού οι δικηγόροι δυσκολεύονται να προσεγγίσουν το Δικαστικό Μέγαρο.

Δείτε σχετικά βίντεο: