16 Οκτωβρίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Έρχεται διήμερη φαντασμαγορική γιορτή αφιερωμένη στις γάτες – Πότε και πού θα γίνει

Η Cat Con Gr: Mega Cat Expo 2024 Φέρνει τη Γατο-Μανία στη Θεσσαλονίκη! Ετοιμαστείτε για μια φαντασμαγορική γιορτή αφιερωμένη στους αγαπημένους μας τετράποδους φίλους! Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς, διοργανώνει την Cat Con Gr: Mega Cat Expo 2024, ένα μοναδικό διήμερο γεμάτο γατο-εκπλήξεις, στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2024.

 
Η έκθεση, η οποία θα φιλοξενηθεί στους χώρους της ΔΕΘ, υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους τους λάτρεις των γατών. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα λάβει χώρα το “Cat-Con GR“, ένα φεστιβάλ αφιερωμένο αποκλειστικά στις γάτες, γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες, εκθέσεις και εκδηλώσεις.
 
Τι μπορείτε να περιμένετε:
 
-Εκθέσεις μορφολογίας: Δύο κορυφαίοι οργανισμοί, η TICA και η WCF, θα παρουσιάσουν εκλεκτές ράτσες γατών από όλο τον κόσμο, δίνοντας σας την ευκαιρία να θαυμάσετε την ομορφιά και την ποικιλομορφία του γατίσιου βασιλείου.
 
-Διαγωνισμός ζωγραφικής: Μαθητές από σχολεία της Θεσσαλονίκης θα διαγωνιστούν για να αναδείξουν το καλλιτεχνικό τους ταλέντο με θέμα τις γάτες.
 
-Εκθέτες με προϊόντα γατών: Ανακαλύψτε μια πληθώρα καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών για την ευημερία και την ευτυχία των γατών σας.
 
-Φιλοζωικές οργανώσεις: Συνεργαστείτε με φιλοζωικές οργανώσεις και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία σε αδέσποτες γάτες, υιοθετώντας ένα γατί-φίλο.
 
-Παραστάσεις και workshops, stand up comedy με θέμα τις γάτες, Influencers, YouTubers, Streamers: Συναντήστε δημοφιλείς influencers, YouTubers και streamers του γατίσιου κόσμου και μοιραστείτε μαζί τους την αγάπη σας για τις γάτες.
 
-Cat Specialists & Feline Specialists: Συμβουλευτείτε κορυφαίους κτηνιάτρους και ειδικούς γατών για θέματα υγείας, διατροφής και συμπεριφοράς.
 
-Διαγωνισμός Cosplay: Ντυθείτε με την αγαπημένη σας γατίσια ράτσα ή χαρακτήρα και διεκδικήστε πλούσια δώρα!
 
-Παρουσιάσεις για μικρούς και μεγάλους: Εκπαιδευτικές παρουσιάσεις με θέμα την υγεία, τη διατροφή και τη συμπεριφορά των γατών, ιδανικές για να μάθετε τα πάντα για τους τετράποδους φίλους σας.
 
-Oμιλίες: Ακούστε ομιλίες από κορυφαίους κτηνιάτρους, ειδικούς γατών και ακτιβιστές για θέματα που αφορούν την ευημερία και την προστασία των γατών.
 
-Meet and greet: Συναντήστε από κοντά δημοφιλείς influencers, YouTubers και streamers του γατίσιου κόσμου και μοιραστείτε την αγάπη σας για αυτές.
 
Περισσότερες πληροφορίες: felinagreece@pmantzar

Συμμετοχή στο διαγωνιστικό κομμάτι έκθεση μορφολογίας γάτας WCF στο https://www.wcf-bestcat.de/show-detail/2509