22 Οκτωβρίου, 2024

Θεσσαλονίκη: Επίσκεψη Αγγελούδη στο Κοινωνικό Κομμωτήριο και σε κοινωνικές δομές

Επίσκεψη σε κοινωνικές δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης. Ο Δήμαρχος επισκέφτηκε πρώτα το Κοινωνικό Κομμωτήριο, το οποίο έχει πάρει το όνομα του Γεωργίου Σαρασίδη, του αείμνηστου ιδρυτή της εταιρείας FARCOM, που σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης έστησε τη δομή και εξακολουθεί να την υποστηρίζει προσφέροντας δωρεάν τα προϊόντα της.

Ο κ. Αγγελούδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας, Ευθύμη Χατζηθεόκλητο, συναντήθηκε με την οικογένεια του εκλιπόντος, τη σύζυγό του Λουκία και τα δύο του παιδιά Θέμη και Δημήτρη, τους οποίους ευχαρίστησε θερμά για την κοινωνική τους ευαισθησία και την προσφορά τους. Η οικογένεια Σαρασίδη από την πλευρά της τόνισε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τη δομή και τις προσπάθειες του Δήμου Θεσσαλονίκης για την εξυπηρέτηση των ευάλωτων πολιτών.
 
Το Κοινωνικό Κομμωτήριο που βρίσκεται στην οδό Ειρήνης και μέχρι πρότινος λειτουργούσε με εθελοντές κομμωτές, έχει στελεχωθεί από τον περασμένο Αύγουστο με μόνιμο εργαζόμενο. Έτσι, πλέον έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί σε μηνιαία βάση 90 πολίτες, ωφελούμενους από τις κοινωνικές δομές του δήμου και ανθρώπους από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε το Κοινωνικό Πλυντήριο, το Κέντρο Κοινότητας Δυτικού Τομέα και τον χώρο στον οποίο παρέχεται το συσσίτιο και συζήτησε με τους εργαζόμενους για τη λειτουργία των δομών και των κοινωνικών προγραμμάτων του Δήμου.