9 Μαΐου, 2024

Θέλει να φύγει από την Premier League ο Χαρτ

Ο Τζο Χαρτ εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από την Αγγλία, προκειμένου να αναζητήσει μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Ο έμπειρος τερματοφύλακας με τις 75 διεθνείς συμμετοχές, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Μπέρνλι, έχει να αγωνισθεί στο πρωτάθλημα από τον Δεκέμβριο του 2018 και την συντριβή με 5-1 από την Έβερτον.

    Ο 33χρονος πορτιέρε, ο οποίος βοήθησε σημαντικά την Μάντσεστερ Σίτι να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, θέλει να επιστρέψει σε κορυφαίο επίπεδο, ακόμη κι εάν αυτό θα σήμαινε μία μετακόμιση στην Ισπανία, την Ιταλία ή την Γερμανία.

    «Στην Αγγλία, δεν αισθάνομαι ότι θα μπορέσω να το κάνω αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χαρτ στον “Guardian” και πρόσθεσε: «Ίσως εάν δεν είχα πετύχει αυτό που έχω κάνει σε αυτό το πρωτάθλημα, να μην ήμουν τόσο έτοιμος να φύγω. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να είμαι μεγάλο μέρος σε κάτι σημαντικό. Κατανοώ ότι δεν πρόκειται να ενταχθώ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν νομίζω ότι έχω χάσει τις ικανότητές μου, αλλά ξέρω πώς λειτουργεί το ποδόσφαιρο. Η Premier League ήταν υπέροχη για εμένα, αλλά θέλω πολύ να ανοίξω τα φτερά μου. Θα ήθελα να έχω άλλη μια μεγάλη ευκαιρία στην Αγγλία, αλλά μάλλον θα είναι δύσκολο. Μου αρέσει να πιστεύω ότι είμαι καλός τερματοφύλακας. Είμαι ελεύθερος, διαθέτω εμπειρία και είμαι πραγματικά πεινασμένος».

ΑΠΕ-ΜΠΕ