24 Απριλίου, 2024

Θα ανατριχιάσει όλη η Ελλάδα αν μάθει ποιος ήταν ο εραστής της Ρούλας. H εξωσυζυγική σχέση και ο ξυλοδαρμός

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.  

Φίλος του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1 για την εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που έκανε τον πατέρα να φύγει από το σπίτι.

«Η Ρούλα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, έπεσε στην αντίληψη του Μάνου και στην ουσία τους έκανε τσακωτούς, τους έπιασε στα πράσα. Μέσα στο σπίτι, στον πρώτο όροφο», υποστήριξε.

 «Είχαμε βρεθεί μια φορά. Είχα πάει σπίτι του φίλου μου του Μάνου, ήρθε η Ρούλα από την καφετέρια, φύγαμε με το αυτοκίνητο, με τον Μάνο, φύγαμε στο κέντρο που έπαιζε ο Μάνος. Αρχικά με ρώτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου πόσο καιρό ξέρω τον Μάνο, μου λέει πώς φαίνεται ο Μάνος. Είπα είναι καλό παιδί. Με ρώτησε μετά αν ξέρω κάτι για κοπέλες και αυτά, αν φλερτάρει. Ένα βράδυ που μίλησα με τον Μάνο, στα μηνύματα μού είχε πει ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Ρούλα σήμερα και είμαι πολύ καλά», δήλωσε στον ΑΝΤ1 φίλος του 30χρονου.

«Ο μεγάλος καβγάς»
Το ίδιο ανέφερε και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ανέφερε στον ΣΚΑΪ πως υπάρχει πληθώρα μαρτυριών για τον φερόμενο εραστή της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και κάμερα η οποία έχει καταγράψει να μπει στο σπίτι της οικογένειας.

Ο δημοσιογράφος -που είχε αναφέρει: «Εκείνο το οποίο δεν λέγεται, δεν λέγεται κυριολεκτικά, γιατί θα ανατριχιάσει η Ελλάδα αν ακουστεί, ποιος ήταν αυτός που έστω και πρόσκαιρα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις»- μίλησε για συγγενή εξ αγχιστείας του Μάνου Δασκαλάκη. 

Σημείωσε μάλιστα πως η εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας Πισπιρίγκου χρονικά έγινε πριν από την γέννηση της Ίριδας, η οποία πέθανε σε ηλικία λίγων μηνών, με τον Γρηγόρη Λέων να τονίζει σήμερα πως πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο και πως «οι δηλώσεις… δείχνουν τον δράστη του εγκλήματος».

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος είπε ακόμη πως από το ρεπορτάζ έχει αναδειχθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτυπούσε την Ρούλα Πισπιρίγκου και μάλιστα τουλάχιστον τρεις φορές ενώπιον της μεγαλύτερης κόρης τους, σημειώνοντας πως  «ο Μάνος χτυπούσε τη Ρούλα και η Τζωρτζίνα ήταν μπροστά».

madata.gr