23 Μαΐου, 2022

Τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης: Aυτά τα ζώδια θα ζήσουν μία περίοδο όλο πάθος

Ανήκετε στα παρακάτω ζώδια; Ετοιμαστείτε για κάτι τέλειο

Το τετράγωνο Αφροδίτης και Σελήνης υπόσχεται να αναθερμάνει την ερωτική σας ζωή – ακόμη κι αν νομίζετε ότι είστε καλά, σίγουρα δεν περιμένετε αυτό που έρχεται. Θα κυριαρχήσει το πάθος, μία πιο flirty διάθεση, πιο ρομαντική.

Φυσικά, δε θα ευνοηθούν όλοι το ίδιο. Οι παρακάτω τρεις θα πάρουν ακριβώς αυτό που θέλουν από τη σχέση τους, το άτομο με το οποίο βγαίνουν – ακόμη κι από εκείνο που απλώς τους ενδιαφέρει.

Κριός

Κριός χωρίς πάθος γίνεται; Ε, δε γίνεται. Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου έχουν μάθει να αποφεύγουν τα άτομα που φαίνονται κατώτερα των περιστάσεων, ξέρουν καλά τι τους αξίζει και, στο επόμενο διάστημα, θα το πάρουν.

Το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης θα τους βοηθήσει να καταλάβουν ότι η ζωή είναι μικρή κι αν κάποιος τους αρέσει, δεν πρέπει να διστάσουν να κάνουν την πρώτη κίνηση. Δεν χωρούν συμβιβασμοί – αν θέλετε κάτι (ή κάποιον), διεκδικήστε το.

Ταύρος

Αυτό που κάνει τους Ταύρους τόσο έντονους και γεμάτους πάθος, είναι το ότι δίνονται ολοκληρωτικά στον άλλον. Έχουν τη φιλοσοφία «όλα ή τίποτα» κι επιλέγουν εραστές που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις προσδοκίες τους.

Το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης θα τους κάνει ακαταμάχητους – αν θέλουν να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο, αυτή είναι η εποχή. Απλώς πρέπει να είναι πιο υπομονετικοί, γιατί δεν κινούμαστε όλοι με την ίδια ταχύτητα.

Σκορπιός

Αν ένα ζώδιο ξέρει τι θα πει πάθος, αυτό είναι ο Σκορπιός. Οι Σκορπιοί είναι απαιτητικοί και θέλουν προσοχή, ενώ αναμένεται να την πάρουν. Θα ερωτευτούν και θα ζήσουν απίστευτες εμπειρίες, αρκεί να είναι ανοιχτοί στο καινούργιο.

jenny.gr