1 Οκτωβρίου, 2022

Τα ζώδια που ευνοούνται στον έρωτα τον Σεπτέμβριο

Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και μαζί του φέρνει τύχη και καλές στιγμές για τρία συγκεκριμένα ζώδια. Ευχάριστες αλλαγές στα ερωτικά τους αναμένεται να δουν οι παρακάτω εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου, σε αντίθεση με τους τέσσερις που δυσκολεύονται πολύ αυτή την περίοδο. Σύμφωνα με την αστρολογία, ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος εναλλαγές, προκλήσεις, αλλά και πολύ συναίσθημα, αφού έχουμε Πανσέληνο στις 10 του μήνα και ανάδρομο Ερμή στις 9 Σεπτεμβρίου.

Όμως, ποια ζώδια ευνοούνται;

Παρθένος

Με τη γενέθλια εποχή τους να έχει ήδη ξεκινήσει, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί βρίσκονται στη λίστα. Η εποχή τους είναι εδώ και φαίνεται. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου, θα έχουν όρεξη για αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Τώρα μπορείτε να καταφέρετε όσα επιθυμείτε, αρκεί να ξεκολλήσετε από τα λάθη του παρελθόντος. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 5 μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου με ανατροπές να βρίσκονται προ των πυλών. Είτε πρόκειται για νέες γνωριμίες είτε για υπάρχουσες σχέσεις ετοιμαστείτε για όμορφες στιγμές.

Υδροχόος

Γνωριμίες, παιχνίδι και φλερτ κυριαρχούν αυτόν τον μήνα, αν είστε ελεύθερες. Αν, πάλι, βρίσκεστε σε σχέση αναμένετε στιγμές πάθους και ανανέωσης στη σχέση. Η γοητεία σας μαγέυει τους πάντες, αν και θα πρέπει να προσέχετε για υποχθόνιες συμπεριφορές. Ετοιμαστείτε για μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης και ερωτισμού. Ευνοούνται μέχρι και οι σχέσεις από απόσταση.

Ιχθύς

Με την Αφροδίτη στον 5ο οίκο σας από τις 5 Σεπτεμβρίου η δημοτικότητά σας βρίσκεται στο ζενίθ. Μια νέα γνωριμία που θα σας συνεπάρει είναι πολύ πιθανή, αν και το ίδιο συμβαίνει και με την επιστροφή κάποιου πρώην. Γεμάτος χαρούμενες ερωτικές ειδήσεις, εξελίξεις, φλερτ και πολλά νέα ξεκινήματα, θα είναι ο Σεπτέμβριος. Το μόνο χρειάζεται εσείς να κάνετε είναι να δράσετε με ωριμότητα και να μην αφήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζουνται ανεκμετάλλευτες.

marieclaire.gr