8 Μαΐου, 2024

Τα βρήκε σκούρα στο τέλος, αλλά πήρε την νίκη

Ο Άρης άφησε πίσω του τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και επικράτησε με 0-1 του ΝΠΣ Βόλου για την 2η αγωνιστική της Superleague στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο Βόλος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση απειλώντας κυρίως με σέντρες και γεμίσματα με τον Φεράρι.

Ο Άρης κόντρα στην ροή του παιχνιδιού άνοιξε το σκορ στο 15΄, με το Μπαριέντος να κάνει πέναλτι στο Γκάμα, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 0-1.

Στο 24΄ οι γηπεδούχοι είχαν καλή ευκαιρία, με τον γυριστό σουτ του Μαρτίνες μετά την εκτέλεση φάουλ του Μπαριέντος να σκοράρει στα σώματα των παικτών του Άρη.

Στην συνέχεια ο ΝΠΣ Βόλος είχε την κατοχή της μπάλα δίχως όμως να δημιουργήσει κάποια εξεζητημένη φάση.

Στην συνέχεια η ομάδα του Βόλου συνέχισε στο ίδιο τέμπο, πιέζοντας τον Άρη και έχοντας την κατοχή.

Στο 70΄ ο Γκάμα εκτέλεσε το κόρνερ ο Μάνος πήρε το σουτ, με το Γκαραβέλη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 90΄ ο Βόλος ισοφάρισε στην αναμέτρηση με τον Τέκιο, ωστόσο η φάση ελέχθηκε από το VAR και ακυρώθηκε, καθώς η μπάλα βγήκε άουτ κατά την διάρκεια της σέντρας του Φεράρι.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι με αποτέλεσμα ο Άρης να κάνει το “2 στα 2” στο πρωτάθλημα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΠΣ Βόλος (Α. Λόπεθ): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσεθ, Φεράρι, Ρίενστρα (79΄ Γέντρισεκ), Τσοκάνης, Μπαριέντος (46΄ Μπαρτόλο), Περέα ( 85΄ Γκουαροτσένα) , Μαρτίνες, Δουβίκας

Άρης (Τ. Τερζής): Κουέστα, Σάκιτς (87΄Μπαγκαλιάνης), Γκάνεα, Ντάτκοβιτς, Ροζ, Σάσα, Τζέγκο, Φετφατζίδης (63΄Μάνος), Μπρούνο Γκάμα ( 87΄Χατζηπιρπιρίδης) , Μπερτόγλιο (76΄Ματίγια), Λόπεθ (63΄ Μαντσίνι)