8 Μαΐου, 2024

Τα βρήκε σκούρα στην Θεσσαλία και έφυγε με την ισοπαλία ο ΠΑΟΚ

Την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα σημείωσε ο ΠΑΟΚ, καθώς ήρθε ισόπαλος με 0-0 με τον ΝΠΣ Βόλο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα παρέταξε στο παιχνίδι πολλά νέα πρόσωπα, με τον Ουαγκέ, τον Τσόλακ και τον Περέιρα να κάνουν το ντεμπούτο τους με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Σχεδόν σε όλη την διάρκεια την αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ δυσκολευόταν στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με τον Βόλο να είναι πολύ καλά στημένος στον αγωνιστικό χώρο.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο είδαμε τον Βόλο να πιέζει τον ΠΑΟΚ και να αναζητάει πιο πολύ το γκολ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά από την άλλη, να μην μπορεί να αναπτυχθεί και να μην μπορεί να πλησιάσει την εστία του Γκαραβέλη.

Η πρώτη σημαντική ευκαιρία σημειώθηκε για τους γηπεδούχους, με την κεφαλιά του Ριένστρα μετά την σέντρα του Μπαριέντος να περνάει άουτ.

Στο 38΄ ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία, μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέλκα, o Κρέσπο πήρε την κεφαλιά δίνοντας δεξιά του Μιχάι, με το σουτ να το αποκρούει ο Γκαραβέλης.

Στην επανάληψη συνέχισε ο ίδιος ρυθμός με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και τους φιλοξενούμενους να δυσκολεύονται να αναπτυχθού.

Στο 50΄ ο Δικέφαλος του Βορρά άγγιξε το γκολ, με την κεφαλιά του Τσόλακ να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι την εστίας του Βόλου.

Στο 54΄ ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, με το πλασέ του Πέλκα σε ευνοϊκή θέση μετά την γυριστεί πάσα του Τσόλακ, να μην βρίσκει την εστία του Γκαραβέλη.

Στην συνέχεια η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα πήρε μέτρα στο γήπεδο, ελέγχοντας την αναμέτρηση και ψάχνοντας το γκολ που θα του έδινε την νίκη.

Στο 87΄ ο Τζόλης μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, με το σουτ του να βγαίνει άουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων

Στην εκπνοή την αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ έχασε και άλλη μεγάλη ευκαιρία με το γυριστό σουτ του Κούτσια μέσα από την μεγάλη περιοχή να περνάει άουτ, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0 και να έρθει η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τον Δικέφαλο του Βορρά στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Ουαγκέ (73΄Κούτσιας), Εσίτι (63΄Ελ Καντουρί), Νινούα, Περέιρα (63΄Γιαννούλης), Πέλκας (56΄Ζίβκοβιτς), Βρακάς (56΄Τζόλης), Τσόλακ

Βόλος: Γκαραβέλης, Τέκιο, Σάντσες, Κολόμπο, Φεράρι, Ριένστρα, Τσοκάνης, Μπαριέντος (83΄Κιάκος), Μαρτίνες (58΄Μπαρτόλο), Περέα, Δουβίκας