3 Μαΐου, 2024

Τα στατιστικά του Πανιωνίου εντός έδρας

Σύμφωνα με την στατιστική υπηρεσία της Superleague, ο Πανιώνιος εντός έδρας, νίκησε Βόλο και Ξάνθη στα πλέι άουτ, κάνοντας διαδοχικές νίκες στην έδρα του για πρώτη φορά στη σεζόν και για πρώτη φορά από τον Απρίλιο του 2019.

Είναι αήττητος στα τέσσερα τελευταία της έδρας του, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Είχε χάσει και τα τρία αμέσως προηγούμενα!
Τώρα έχει τρεις νίκες στα οκτώ τελευταία και μόλις τέσσερις στα 13 τελευταία.
Οι πέντε από τις έξι ήττες του στη Νέα Σμύρνη είναι στο γκολ, αφού μόνο από τον ΠΑΟΚ έχασε με 2-0. Το ίδιο και οι τρεις από τις τέσσερις νίκες του, αφού μόνο τον Παναιτωλικό νίκησε με 3-0.
Έχει βάλει έξι γκολ στα οκτώ τελευταία, μετά τα τρία που είχε βάλει στον Παναιτωλικό.

Έχει βάλει μόνο τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό, την ΑΕΚ και την Ξάνθη. Τα υπόλοιπα 10 στη Νέα Σμύρνη είναι στο δεύτερο ημίχρονο.

Έχει χάσει ήδη τρεις αγώνες στην έδρα του από ομάδες της περιφέρειας (Βόλο, Λαμία και ΟΦΗ), κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 2010-11, όταν είχε χάσει μάλιστα από τέσσερις (Ολυμπιακό Βόλου, Εργοτέλη, Κέρκυρα και Ξάνθη).

Στην κανονική περίοδο είχε τις περισσότερες ήττες από κάθε άλλη ομάδα, έξι. Είχε τη χειρότερη επίθεση με 10 γκολ, αλλά μόνο έξι ομάδες είχαν καλύτερη άμυνα εντός έδρας.