26 Απριλίου, 2024

Τα πολιτικά μηνύματα που προτάσσουν Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ πριν τις βουλευτικές εκλογές

Πυκνώνουν τις περιοδείες τους οι πολιτικοί αρχηγοί μια βδομάδα πριν τις κάλπες.

Νέα Δημοκρατία: Με στόχο την αυτοδυναμία μπαίνει στην τελική ευθεία

Στην τελική ευθεία των εκλογών της 21ης Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης  ζητά την αυτοδυναμία για να συνεχιστεί, όπως λέει στις ομιλίες του, η αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιχειρήσει σε αυτές τις τελευταίες μέρες να καταδείξει αφενός την υπεροχή του κυβερνητικού προγράμματός της ΝΔ, το οποίο όπως λέει ο πρωθυπουργός είναι κοστολογημένο σε αντίθεση με του ΣΥΡΙΖΑ, και αφετέρου πως ο ίδιος έχει ένα σαφές προβάδισμα υπεροχής προς τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τονίσει στον ελληνικό λαό το δίλλημα μεταξύ του εάν θέλουν αν επιστρέψουν σε περιόδους διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα ή εάν θέλουν να πάνε μπροστά.

Σημειώνεται ότι αύριο στις 12 το μεσημέρι θα μεταδοθεί η διακαναλική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αλέξης Τσίπρας: «Ζητάμε την πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσουμε με το πρόγραμμά μας»

Σε συνέντευξή του ο Αλέξης Τσίπρας στο «Βήμα της Κυριακής» δήλωσε: «Αυτό για το οποίο εργαζόμαστε και παλεύουμε καθημερινά και αυτό που πιστεύουμε είναι η νίκη στις εκλογές. Κι μάλιστα όσο πιο καθαρή. Γιατί μόνο η καθαρή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ανοίξει τον δρόμο για την αλλαγή, με τον σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης λίγη ημέρες μετά. Αν δεν νικήσουμε, αν κερδίσει έστω και με μισή μονάδα η ΝΔ, θα έχουμε άλλα τέσσερα χρόνια Μητσοτάκη».

Πηγή: megatv.com