29 Μαρτίου, 2024

Τα 4 ζώδια που λένε «ναι» στο one night stand – Άλλο αγάπη και άλλο σεξ

Ο αστρολογικός χάρτης του καθενός κρύβει μυστικά και στοιχεία που διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας. Υπάρχουν συγκεκριμένα μοτίβα και προτιμήσεις που αν είσαι αρκετά παρατηρητικός, θα διαπιστώσεις ότι είναι κοινά για τους εκπροσώπους των ζωδίων. Το ίδιο ισχύει και για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζει το καθένα τη σεξουαλικότητά του.

Τα ζώδια και οι σχέση τους με το one night stand

Ορισμένα ζώδια τείνουν φυσικά προς την αυθόρμητη σεξουαλικότητα, ενώ άλλα τείνουν να κρατούν τα πράγματα σε πιο χαμηλούς τόνους, παίζοντας το μεγάλο παιχνίδι. Ποια ζώδια τελικά μπορούν να πουν πιο εύκολα «ναι» στον έρωτα μιας βραδιάς;

Τοξότης
Οι Τοξότες είναι από τους πιο διασκεδαστικούς τύπους που θα συναντήσεις ποτέ. Eίναι τα παιδιά του ζωδιακού που τους αρέσει να ανακαλύπτουν νέα μπαρ και χώρους μουσικής. Είναι επίσης γνωστοί ως οι τυχοδιώκτες του ζωδιακού κύκλου. Αν φλερτάρεις με έναν άγνωστο σε ταξίδι ψυχικής αναζήτησης τύπου «Eat Pray Love», το πιθανότερο είναι να φλερτάρεις με έναν Τοξότη. Είναι από τα ζώδια που ξέρουν πώς μπορούν να σε ενθουσιάσουν και να σε αποπλανήσουν σε χρόνο dt. Αποθήκευσε τον αριθμό ενός Τοξότη. Ξέρεις, σε περίπτωση που το χρειαστείς.

Ταύρος
Οι Ταύροι ξέρουν πώς να σε κάνουν να νιώθεις το κέντρο του κόσμου και να σε περιποιηθούν όπως σου αξίζει. Ακόμα κι αν μιλάμε για έρωτα μιας βραδιάς, ένας Ταύρος θα σε κάνει να νιώσεις βασίλισσα. Επίσης είναι master στο προκαταρκτικό παιχνίδι, οπότε μιλάμε για απόλαυση όλων των αισθήσεων. Το πρωί αν ξυπνήσετε μαζί, ένας Ταύρος πιθανότατα θα σου έχει ετοιμάσει να φάτε κάτι. Απλώς, φρόντισε μόλις πιείτε και τον καφέ σας, να φύγεις γιατί δεν θα στο ζητήσει ποτέ ο ίδιος.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί είναι οι παράξενοι τύποι, με τους οποίους δεν ήξερες ότι απλά ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις κάτι μαζί τους. Είναι γνωστοί για τη μυστηριώδη και απόκρυφη φύση τους, που σημαίνει ότι είναι σε επαφή με τη σκοτεινή, σέξι πλευρά τους. Ένας Σκορπιός σίγουρα προτιμά το one night stand στην άνεση του διαμερίσματός του. Το ωραίο με τους Σκορπιούς είναι επίσης ότι είναι παθιασμένοι, χωρίς να γίνονται φορτικοί. Είναι αρκετά κυκλοθυμικοί για να γίνουν το standard ραντεβού σου, οπότε για ένα one night stand, είναι τέλειοι.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι κάνουν από τα καλύτερα one night stand, γιατί ξέρουν ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Και είναι απόλυτα to the point. Οι Αιγόκεροι είναι τόσο προσγειωμένοι που δεν θα κολλήσουν μαζί σου. Ξέρουν τι θέλουν και δεν ντρέπονται να σε φλερτάρουν και να πουν ακριβώς τι θέλουν από εσένα. Όποτε θέλεις να περάσεις καλά για ένα βράδυ, ένας Αιγόκερως θα είναι πάντα εκεί για εσένα, χωρίς όρους και «μικρά γράμματα». Απλώς μην περιμένεις να βγείτε ραντεβού για ένα φανταχτερό δείπνο. Πιθανότατα δεν είσαι η μόνη επαφή στο ρόστερ του.

ladylike.gr