19 Απριλίου, 2024

Τα 4 ζώδια που δίνουν πάντα δεύτερη ευκαιρία στη σχέση

Τα ζώδια που δεν θα χωρίσουν εύκολα

Οι σχέσεις είναι δύσκολες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τις τραβάμε κι από τα μαλλιά. Υπάρχουν εκείνοι που μπορούν να τελειώσουν πολύ εύκολα μία σχέση και να μην κοιτάξουν πίσω και υπάρχουν και εκείνοι που εξαντλούν όλη τους την υπομονή και δεν εγκαταλείπουν με την πρώτη.

Αν το έχεις συνήθειο να δίνεις πάντα δεύτερη ευκαιρία στις σχέσεις σου, το πιθανότερο είναι ότι ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια.

Ταύρος

Ο Ταύρος, ως λογικό και γήινο ζώδιο, παίρνει τον χρόνο του μέχρι να το πάρει απόφαση και να μπει σε μία σχέση. Αλλά άπαξ και το κάνει, δεν πρόκειται να βγει εύκολα. Του αρέσει η μονογαμία και η σταθερότητα και δίνει απλόχερα δεύτερη ευκαιρία. Αν όμως έρθει το τέλος, θα είναι οριστικό.

Καρκίνος

Ακόμα και αν η σχέση είναι τοξική, ο Καρκίνος είναι τόσο συναισθηματικός και προσκολλημένος στο παρελθόν, που πολύ δύσκολα θα πάρει την απόφαση να χωρίσει. Πιστεύει στην καλή πλευρά των ανθρώπων και νομίζει ότι με τις δεύτερες (και τρίτες και τέταρτες) ευκαιρίες, όλα θα διορθωθούν.

Παρθένος

Άλλο ένα ζώδιο της σταθερότητας που θέλει να είναι σε σχέση, ακόμα και αν μπαίνει δύσκολα σε αυτή. Νιώθει ότι επενδύει τόσο χρόνο και κόπο, που θα δώσει δεύτερη ευκαιρία μόνο και μόνο για να νιώσει δικαίωση στο τέλος.

Ζυγός

Ο Ζυγός μπορεί να έχει χωρίσει και να έχει ξεχάσει την πρώην σχέση του. Αν όμως εμφανιστεί και είναι single, θα του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία γιατί είναι κρίμα κι άδικο να μην πιστεύεις στην αλλαγή των ανθρώπων. Κι ας απογοητευτεί.

jenny.gr