16 Οκτωβρίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοβουλία Πολάκη για συνάντηση των υποψήφιων προέδρων αύριο

Πρωτοβουλία για συνάντηση όλων των υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ αύριο Πέμπτη στις 13:00 στην Κουμουνδούρου ανακοίνωσε πως έλαβε ο Παύλος Πολάκης, προκειμένου να ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα για να «επιτευχθεί ομαλότητα και ηρεμία», να οριστούν ημερομηνίες των τηλεμαχιών και να ξεκαθαριστεί μια σειρά θεμάτων.

 
«Πήρα την πρωτοβουλία και συγκαλώ αύριο στη μία η ώρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου συνάντηση όλων των υποψηφίων προέδρων προκειμένου να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα, να επιτευχθεί μια ομαλότητα και μια ηρεμία στις συνθήκες διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα, να οριστούν οι ημερομηνίες των τηλεμαχιών και να ξεκαθαριστούν μια σειρά από θέματα», δήλωσε στους δημοσιογράφους από το περιστύλιο της Βουλής.
 
Όπως ενημέρωσε ο κ. Πολάκης τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Νικόλας Φαραντούρης και ο Απόστολος Γκλέτσος, δήλωσαν ότι θα παραστούν, ενώ σαν θεσμικοί εγγυητές της συνάντησης και ο Ν. Παππάς και η Ράνια Σβίγκου και έχουν ενημερωθεί ο κ. Φάμελλος και Κασσελάκης.
 
«Περιμένω να ανταποκριθούν όλοι σε αυτή τη συνάντηση προκειμένου να χαράξουμε μια διαφορετική πορεία από αυτή των τελευταίων ημερών για τον ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Πολάκης.