13 Ιουλίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαψεύδουν κατηγορηματικά δημοσιεύματα για συνάντηση μεταξύ των διευθυντών των γραφείων των προέδρων τους

Κατηγορηματικά διαψεύδουν, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΠΑΣΟΚ, δημοσιεύματα που θέλουν να έχει υπάρξει συνάντηση μεταξύ του διευθυντή του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανόλη Καπνισάκη και της διευθύντριας του γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Έλενας Αναστασίου, την ίδια ώρα που η συζήτηση για τη σύγκλιση της Κεντροαριστεράς «φουντώνει».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το μόνο πράγμα που επιδιώκουν όσοι διακινούν τέτοια fake news, όπως το παραπάνω, είναι αποκλειστικά η εξυπηρέτηση των ιδιοτελών τους σχεδιασμών. Και,εντέλει, ο μόνος ωφελημένος από τέτοιες κινήσεις είναι ο κ. Μητσοτάκης και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνησή του» προσθέτει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει τα σχετικά δημοσιεύματα «αποκυήματα φαντασίας» που εξυπηρετούν άλλους σκοπούς. «Ούτε συνάντηση έγινε ούτε κανενός είδους διαβούλευση επιδιώχθηκε, όπως αναφέρεται ψευδώς», υπογραμμίζει εμφατικά η Χαριλάου Τρικούπη.

newsbeast.gr
newsbeast.gr