21 Ιουνίου, 2024

ΣΥΡΙΖΑ: Έρχεται καυτό σαββατοκύριακο – Όλοι εναντίον όλων

Σήμερα 1300 στελέχη και μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ανάμεσα των οποίων ήταν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, Ανδρέας Ξανθός, Πάνος Σκουρλέτης, Δημήτρης Φίλης και Νίκος Βούτσης, ανήρτησαν ένα κείμενο – βόμβα. 

Μέσα στο κείμενο αναφέρουν «ο μύθος του ηγέτη που θα νικήσει τον Μητσοτάκη σε μία μονομαχία είναι ή αυταπάτη ή καθαρή απάτη».

Μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι «δεν θα μπορέσουν να συνυπάρξουν αρμονικά στο ίδιο κόμμα και να εκπροσωπούνται από μία ηγεσία, η οποία έχει υποβάλλει αίτηση διαζυγίου με όλες τις αρχές της Αριστεράς».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Δραγασάκης κηρύσσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ζητάει μία μορφή επιτροπείας σε αυτό.

Στην συνέχεια η Χριστίνα Κοραή έδωσε ρεπορτάζ σχετικά με τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί μέσα στην Νέα Δημοκρατία μετά τις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη, για τα Τέμπη.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός Εργασίας ανέφερε ότι οι Έλληνες πολίτες δεν ενδιαφέρονται για το αν θα γίνει εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη, αλλά ενδιαφέρονται για ζητήματα ανεργίας και ασφάλειας.

Ο ίδιος ο υπουργός ζήτησε σήμερα συγνώμη και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε την σφοδρή του ενόχληση πάνω στην δήλωση που έκανε ο υπουργός του.

Πηγή: megatv.com