5 Ιουλίου, 2024

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις που αναβαθμίζουν το οδικό δίκτυο του Δήμου Ηρακλείου

Ο Δήμος Ηρακλείου συνεχίζει τα στοχευμένα έργα αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης σε δρόμους της πόλης, με στόχο τη λειτουργική αναβάθμιση του οδικού δικτύου, τη βελτίωση της ασφάλειας και της καθημερινότητας των Δημοτών.

Η Δημοτική Αρχή επενδύει στην υλοποίηση έργων οδικών υποδομών θέτοντας όμως αυστηρό πλαίσιο, όπως έχει ήδη διαμηνύσει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, το οποίο ρυθμίζει βήμα προς βήμα όλες τις παραμέτρους με σκοπό την αξιοποίηση κάθε δυνατότητας για την προστασία των Δημοτών από αυθαιρεσίες και την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος.

Οι επόμενες εργασίες φρεζαρίσματος και ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν στην 4η Δημοτική Κοινότητα, στην οδό Ευτέρπης, από τη συμβολή με την οδό Ούλαφ Πάλμε μέχρι τη συμβολή με την οδό Σόλωνος, από την Πέμπτη 4 Ιουλίου και για 10 εργάσιμες ημέρες.

Η Δημοτική Αρχή ζητά την κατανόηση των Δημοτών για την όποια, προσωρινή αναστάτωση και επισημαίνει στους οδηγούς την αναγκαιότητα να ακολουθούν τις σημάνσεις που θα καθορίζουν τις πορείες των οχημάτων.

Πηγή: typoskritis.gr