25 Μαΐου, 2024

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – Καταθέτει μάρτυρας «κλειδί»

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, εισαγγελική παραγγελία άνοιξε νέο κύκλο καταθέσεων για τον θάνατο της ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου.

Στο παρελθόν, ο δικηγόρος Δημήτρης Χατζημιχάλης τόνισε πως η δικογραφία για τον θάνατο της ηθοποιού διαβιβάστηκε από το ΑΤ Παιανίας στην εισαγγελία, η οποία διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ.

Όπως αποκάλυψε ο κος Χατζημιχάλης, εμφανίστηκε αυτόκλητα μάρτυρας, ο οποίος γνωρίζει σημαντικά στοιχεία και θα καταθέσει, προκειμένου να βοηθήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Όπως αναφέρει ο κος Χατζημιδάλης, εικάζεται πως κάποιος έσπρωξε ή χτύπησε στο κεφάλι την ηθοποιό.

«Το χτύπημα ήταν πολύ μεγάλο»

Ανάμεσα στα άτομα που κατέθεσαν ήταν και ο Χάρης Παπαδόπουλος, σκηνοθέτης και φίλος της ηθοποιού, ο οποίος ανέφερε πως δεν υπάρχει εξήγηση για το πως χτύπησε η Μαίρη Χρονοπούλου.

«Δεν υπάρχει εξήγηση για το πως χτύπησε. Το χτύπημα ήταν πολύ μεγάλο. Αν δείτε την ακτινογραφία, είναι σαν να έχει πέσει από βράχο. Δεν είναι ένα απλό χτύπημα, το τραύμα ήταν μεγάλο», είπε.

Αναμένεται η κατάθεση μάρτυρα, ο οποίος θα προχωρήσει σε φοβερές αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση.

Επιπλέον, φέρεται ότι στο σπίτι υπήρχαν πολλές χιλιάδες ευρώ και πίνακες αξίας, που «αγνοούνται».

Αν επιβεβαιωθεί το γεγονός ότι δεν έπεσε, τότε μιλάμε για εγκληματική ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι η αγαπημένη ηθοποιός είχε γλιστρήσει από τα σκαλοπάτια του σαλονιού του σπιτιού της στην Παιανία, χτυπώντας σοβαρά στο κεφάλι και μένοντας πεσμένη και αναίσθητη στο δάπεδο για ώρες.

Πηγή: iEidiseis.gr