3 Μαΐου, 2024

Συναντήθηκε με Δ.Σ και ποδοσφαιριστές, ο Κώστας Παντζαρίδης

Την πρώτη συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές, αλλά και με το Δ.Σ του Ζαρού, πραγματοποίησε ο νέος προπονητής των πρασίνων, Κώστας Παντζαρίδης.

Προπονητής, διοίκηση και παίκτες έδωσαν το στίγμα για το πως θα δουλέψει η ομάδα του Ζαρού, η οποία θα στηριχτεί σε αρκετά νέα παιδιά και θα επιδιώξει να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο και προάγει την ιδέα του Αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

1η ΣΥΝΑΤΗΣΗ ΔΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙΔΗ!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, η πρώτη συνάντηση του νέου προπονητή με την Διοίκηση της ομάδας , αλλα και με τους ποδοσφαιριστές ,οι οποίοι εδωσαν δυναμικά το “παρων”.

Ο Κώστας Παντζαριδης, γνώρισε απο κοντά τους ανθρώπους πού έβαλαν νέα φιλοσοφία στην ομαδα και θα επιδιώξουν την επανεκκίνηση, ενώ αμέσως μετά γνώρισε τους ποδοσφαιριστές , οι οποίοι εκτός δύο δικαιολογημένων αποντων, έφτασαν τους 22.

Το κλίμα ήταν αρκετά καλό, ενώ απο την πρώτη συνάντηση δόθηκε το στίγμα και το μήνυμα για το πως θα δουλέψει η ομάδα, η οποία θα στηριχτεί σε αρκετά νέα παιδιά και θα επιδιώξει να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο και προάγει την ιδέα του Αθλητισμού.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 10 Αυγούστου ,ημέρα Δευτέρα, ενώ προσεχώς θα ανακοινωθούν και τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας.

Τόσο ο Πρόεδρος της ομαδας κ. Αλπαντακης Γιαννης, όσο και ο Προπονητής,ευχήθηκαν “καλή και υγιή σεζόν” και ήδη από απόψε ξεκινάει ο σχεδιασμός για την ομάδα.