26 Σεπτεμβρίου, 2023

Συνάντηση Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού με τον Ολυμπιονίκη Σπ. Γιαννιώτη και την Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ Α. Μαρίνη

Με τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, τεχνικό σύμβουλο μαραθώνιας κολύμβησης της ΚΟΕ και την Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ Αλεξία Μαρίνη, συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Πρόληψης Γιώργου Πιτσούλη.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα για την ενίσχυση της συνεργασίας της Περιφέρειας Κρήτης και της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, με στόχο την ενίσχυση του αθλήματος στο νησί, ενώ ο Περιφερειάρχης Κρήτης έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιονίκη για τις σημαντικές διακρίσεις που έχει προσφέρει στην Ελλάδα καθώς και το σημαντικό έργο που επιτελεί συνολικά η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Ο Γιώργος Πιτσούλης ανέφερε, πως η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τα αθλήματα του υγρού στίβου με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη συνδιοργάνωση του camp προετοιμασίας της εθνική μας ομάδας κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων, ενόψει της συμμετοχή της στους παράκτιους Μεσογειακούς αγώνες και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την πολύπλευρη συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την υποστήριξή της εξέφρασαν τόσο η Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ όσο και ο Ολυμπιονίκης.