8 Μαΐου, 2024

Συνάντηση ΕΓΟΗ με Αντιπεριφερειάρχη για την αλλαγή χλοοτάπητα και νέας εξέδρας

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, Νίκο Συριγωνάκη, συναντήθηκε τον Δ.Σ του ΕΓΟΗ με αφορμή την έναρξη των διαδικασιών για την Δημοπράτηση των έργων αντικατάστασης του πλαστικού χλοοτάπητα του γηπέδου, αλλά και τη κατασκευή νέας εξέδρας θεατών του γηπέδου σε αντικατάσταση της παλαιάς.

Η ανακοίνωση:

Χθες 2-9-2020 και ώρα 19.00′ το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΪΟΥ (Ε.Γ.Ο.Η.) είχε την Χαρά να δεχθεί στο Γήπεδο Ε.Γ,Ο.Η. την Προγραμματισμένη Επίσκεψη του ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ κυρίου ΝΙΚΟΥ ΣΥΡΙΓΩΝΑΚΗ τον οποίο συνόδευε ο Μηχανικός της Περιφέρειας Κρήτης κύριος ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΩΝΙΑΝΑΚΗΣ. Αντικείμενο της Επίσκεψης ήταν η έναρξη των διαδικασιών για την Δημοπράτηση των έργων αντικατάστασης του Πλαστικού Χλοοτάπητα του Γηπέδου και η Κατασκευή Νέας Εξέδρας Θεατών του Γηπέδου σε αντικατάσταση της παλαιάς. Η Επίσκεψη είχε διάρκεια μεγαλύτερη του δίωρου και συζητήσαμε όλες τις λεπτομέρειες του Έργου και άμεσα θα κάνουμε αίτηση στην πολεοδομία Ηρακλείου για την απαιτούμενη έκδοση Οικοδομικής Άδειας της Νέας Εξέδρας. Με την ευκαιρία αυτή Εκφράσαμε στον κύριο Αντιπεριφερειάρχη την Ικανοποίηση και την Χαρά μας, για το Τεράστιο Έργο Στήριξης των Υποδομών των Ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων Όλης της Περιφέρειας Κρήτης, και τον Ευχαριστήσαμε γιαυτό και του Ζητήσαμε να Μεταφέρει και στον Φίλο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ κύριο ΣΤΑΥΡΟ ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗ τίς Ευχαριστίες μας γιατί διαχρονικά είναι Φίλος και Αρωγός του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
Πριν από την επίσκεψη πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Γ.Ο.Η. όπου μεταξύ των άλλων και σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Ε.Γ.Ο.Η, της 22ας Ιουνίου 2019 ορίστηκε η Πενταμελής Επιτροπή Διοίκησης της Συνεργαζόμενης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ F.C. – Ε.Γ.Ο.Η. ως ακολούθως:

1.- ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2.- ΜΙΧΑΗΛ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΤΑΜΙΑΣ
3.- ΛΙΖΑ ΝΤΕΛΙΝΤΑΔΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ- Δημ Σχέσεις
4.- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΟΒΕΖΟΣ ΜΕΛΟΣ
5.- ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ ΜΕΛΟΣ

Τέλως Αποφασίσθηκε η πρόσληψη της Κ. ΜΕΛΙΝΑΣ ΚΑΛΟΚΥΡΗ με καθήκοντα την γραμματειακή υποστήριξη της Ακαδημίας, καθώς και την επικοινωνία και την προβολή της, στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Γ.Ο.Η.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΕΛΙΝΤΑΔΑΚΗΣ