19 Απριλίου, 2024

Super League: Ο Ατρόμητος έστειλε τον Απόλλωνα Σμύρνης στο 92? στη Super League 2

Κακό παιχνίδι αλλά ο Ατρόμητος πήρε τη νίκη με 1-0 και ουσιαστικά στέλνει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League 2
Το ματς στο στάδιο του Περιστερίου Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης θα ξεχαστεί γρήγορα για την ποιότητά του, αλλά όχι για το αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με 1-0 στα πλέι άουτ της Super League.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο επί της ουσίας στέλνει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη δεύτερη κατηγορία, τη Super League 2, καθώς είναι στην τελευταία θέση και από την πρώτη κιόλας αγωνιστική των πλέι άουτ έχει μείνει αρκετά πίσω.

Εξανεμίστηκαν αρκετά οι ελπίδες της ομάδας της Ριζούπολης για την παραμονή, με τον Ατρόμητο να συνεχίζει να δείχνει πως είναι σε αγωνιστική άνοδο με τον Κρις Κόλμαν στον πάγκο του.

Το ματς
Είπαμε το ματς ήταν κακό και ό,τι δεν έγινε σε 80′ λεπτά αγώνα έγινε στο τελευταίο δεκάλεπτο και κάτι της αναμέτρησης. Ο Απόλλων κέρδισε πέναλτι για χέρι του Καστελάνο στην περιοχή, με τη φάση να εξετάζεται και τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Παμλίδης ανέλαβε την εκτέλεση όμως η εκτέλεσή του του ήταν κακή, με τον Γιαννιώτη να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

Τελικά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πανηγύρισε, με τον μόνιμο σκόρερ του τη φετινή σεζόν, Ευθύμη Κουλούρη να σκοράρει στο 90+2′ για την ομάδα του Περιστερίου που πήρε τους τρεις βαθμούς σώζοντας την κατηγορία, ενώ παράλληλα έσβησε τις ελπίδες της ομάδας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για παραμονή.

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 1-0
Ατρόμητος (Κρ. Κόλμαν): Γιαννιώτης, Καστελάνο, Κιβρακίδης, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας(62′ Στρούγγης), Χαρίσης(79′ Σπιριντόνοβιτς), Σόλομον, Ντένιτς(66′ Ναμπί), Άλιμπεκ(67′ Κλωναρίδης), Μουνίθ(79′ Έρλινγκμαρκ), Κουλούρης.

Απόλλων Σμύρνης (Μπ. Τεννές): Κότσαρης, Ντεντάκης, Βιτλής(82′ Μπαξεβανίδης), Μπρούνο Άλβες, Ρόγκνε, Ντομίνγκες, Κάστρο, Σλίβκα, Τσίμσπαχ(72′ Μαρτίνες), Ιωαννίδης, Ντάουντα (62′ Παμλίδης).

madata.gr