25 Σεπτεμβρίου, 2023

Στο πλευρό του Γρηγόρη Νικολιδάκη ο Αντρέας Λενιδάκης

Ένας νέος άνθρωπος, εργατικός, και με όρεξη να προσφέρει στον τόπο του "Τολμάει Μαζί" με την παράταξη του Γρηγόρη Νικολιδάκη.
Ο κύριος Λενιδάκης από τις Μοίρες, είναι ελεύθερος επαγγελματίας, όπου και διατηρεί δική του επιχείρηση.
Είναι παντρεμένος με την κυρία Καπετανάκη Άννα Μαρία από το Τυμπάκι και έχουν μαζί τρία παιδιά.

Έχει ενεργή πάντα συμμετοχή στον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού από πού κατάγεται, τη Φανερωμένη αλλά και στο επαγγελματικό σωματείο ΣΕΟΜ, το οποίο εκφράζει και προστατεύει τα συμφέροντα του κλάδου του.

"Στηρίζω τον κ Γρηγόρη Νικολιδάκη, για να συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία μας

"Ο Δήμαρχος Φαιστού, κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης, είναι άνθρωπος πολύ εργατικός και με συνέπεια. Προσπαθεί για την ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου μας και ενδιαφέρεται για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων. Εκφράζω την εμπιστοσύνη μου στο πρόσωπο του Δημάρχου, και Πρόεδρο της παράταξης "Τολμάμε Μαζί", γιατί η Δημοτική Αρχή έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον εκσυγχρονισμό του Δήμου Φαιστού φέρνοντας χρηματοδοτήσεις εργων που ήδη έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης. Προσωπικά θα προσπαθήσω όσο μπορώ να δώσω βαρύτητα στις υπάρχουσες υποδομές και στη βελτίωση της οδοποιίας και φυσικά στην Αγροτική Ανάπτυξη και τον τουρισμό που είναι οι βασικοί πυλώνες ανάπτυξης της Μεσσαράς".

"Στηρίζω τον κ Γρηγόρη Νικολιδάκη επικεφαλής της παράταξης "Τολμάμε Μαζί", για να συνεχίσει να προσφέρει στην κοινωνία μας και τον ευχαριστώ που μου δίνει την ευκαιρία να συμβάλλω στην υλοποίηση του προγράμματος της παράταξής μας. Περιμένω τη στήριξη των συμπολιτών μου και αφηνομαι στην κρίση τους. Δεσμεύομαι ότι θα βοηθήσω και θα εργαστώ για το καλό του τόπου μου"