19 Απριλίου, 2024

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Ανδρουλάκης: Έπαθε ρήξη χιαστού ενώ έπαιζε μπάσκετ στο Ζάππειο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ύστερα από ρήξη χιαστού που υπέστη σε αγώνα μπάσκετ όπου πραγματοποιήθηκε στο διήμερο φεστιβάλ για την 48η επέτειο από την ίδρυση του Κινήματος.

Ο κ. Ανδρουλάκης προσπάθησε να πιάσει τη μπάλα του μπάσκετ, ωστόσο στάθηκε άτυχος και υπέστη ρήξη χιαστού. Δεν αποκλείεται μάλιστα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο.
  
Αποχώρησε και επισκέφθηκε τον γιατρό του
Ο ίδιος έπαιζε μπάσκετ με στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, τον γραμματέα του κόμματος, Ανδρέα Σπυρόπουλο και άλλους βουλευτές. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αποχώρησε και επισκέφθηκε τον γιατρό προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

  
Ίσως να μιλήσει μέσω οθόνης στο Αίθριο του Ζαππείου
Σημειώνεται πως αρχικά, η ομιλία του στο Αίθριο του Ζαππείου στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου, θα πραγματοποιούνταν κανονικά, ωστόσο όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, το επιτελείο του επεξεργάζεται διάφορα σενάρια σχετικά με την αποψινή του ομιλία. Στόχος και θέληση και του ίδιου του προέδρου του κόμματος είναι να μιλήσει στο φεστιβάλ της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω οθόνης.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί με βάση τις οδηγίες των γιατρών.

 

madata.gr