19 Απριλίου, 2024

Στην Κρήτη, ο Θάνος Τζήμερος – «Θα δώσουμε ψήφο ‘’ανοχής’’ σε κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας»

Στην Κρήτη, βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και επικεφαλής του περιφερειακού συνδυασμού «Δημιουργούμε μαζί!» στην περιφέρεια Αττικής, Θάνος Τζήμερος, ο οποίος θα πραγματοποιήσει κεντρική εκδήλωση στο Ηράκλειο, το Σάββατο 6 Μαΐου.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί, ο κ. Τζήμερος θα συναντηθεί με υποψήφιους βουλευτές, μέλη και φίλους του Κόμματος αλλά και με θεσμικούς παράγοντες του νησιού.

Την Πέμπτη (4 Μαΐου στις 19:30) στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση η οποία θα περιλαμβάνει ομιλία από τον πρόεδρο της Εθνικής Δημιουργίας, Θάνο Τζήμερο.

Την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 15:00 στο Ηράκλειο, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κύριο Σταύρο Αρναουτάκη.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ηράκλειο μιλώντας στο Press Office Online, ο κ. Τζήμερος είπε μεταξύ άλλων σχολιάζοντας την εκλογική διαδικασία αλλά και τις θέσεις του κόμματός του: «Η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι στην Κρήτη στο πλαίσιο μιας τετραήμερης περιοδείας. Το νησί αποτελεί παράδειγμα παραγωγικής περιοχής, πλην όμως πάσχει από τις θεσμικές ‘’αναπηρίες’’ του ελληνικού κράτους. Κάτι στο οποίο συμφωνούμε με τον κ. Περιφερειάρχη είναι ότι οι Περιφέρειες θα πρέπει να αποκτήσουν ουσιαστική εξουσία. Εκτίμησή μου είναι ότι το βράδυ της 21ης Μαΐου, κανείς δεν θα καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση. Άρα θα πάμε σε επόμενες εκλογές όπου πιστεύουμε ότι σαν κόμμα θα μετέχουμε και στις δυο εκλογικές διαδικασίες. Εκτιμούμε ότι με την απλή αναλογική δεν θα μπορέσει να σχηματιστεί κυβέρνηση. Στην ενισχυμένη αναλογική ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα και ελπίζουμε η ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ να δείξει ότι υπάρχει ένας άλλος πολιτικός πολιτισμός. Δηλαδή όχι ‘’παζάρι’’ καρεκλών αλλά αυτό που προτείνουμε το οποίο δεν είναι άλλο από το να υπερψηφίζουμε αυτά με τα οποία συμφωνούμε και να καταψηφίζουμε εκείνα με τα οποία διαφωνούμε. Και επειδή κάποιο από τα δυο μεγάλα κόμματα πρέπει να κυβερνήσει, είπαμε ότι θα δώσουμε ψήφο ‘’ανοχής’’ σε κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και όχι ΣΥΡΙΖΑ διότι θεωρούμε ότι η αριστερή παράνοια κατέστρεψε τη χώρα».
Η κεντρική εκδήλωση της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για την Κρήτη θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο, το Σάββατο, 6 Μαΐου και ώρα 18:30 στο Πολύκεντρο Δήμου Ηρακλείου στην οδό Ανδρόγεω 4, όπου ο Θάνος Τζήμερος θα εξηγήσει τους τρόπους και τις πολιτικές που απαιτούνται, για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια σύγχρονη, παραγωγική και ισχυρή χώρα.
Στο πλαίσιο της ομιλίας του, θα απαντήσει σε ερωτήματα των πολιτών που μπορούν να καταθέσουν ακόμα και πριν την εκδήλωση συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα https://forms.gle/6LuQjQheA1RTta1J6
Την Κυριακή, 7 Μαΐου, θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο καθώς και τα Χανιά όπου και θα συναντηθεί και με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων κύριο Γεώργιο Μαστραντωνάκη στις 12:00 το μεσημέρι.
Μετά την συνάντηση αυτή ο Πρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ θα συναντηθεί με τους υποψήφιους βουλευτές του Νομού Χανίων καθώς και με φίλους του κόμματος πριν την αναχώρησή του για την Αθήνα.

poo.gr