19 Μαΐου, 2024

Στέφανος Κασσελάκης: Ξεκίνησε την περιοδεία του ενόψει ευρωεκλογών

Στη Σύρο έφτασε το απόγευμα του Σαββάτου ο Στέφανος Κασσελάκης, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, στο πλαίσιο της «ναυτικής περιοδείας» του στα νησιά του Αιγαίου, ενόψει ευρωεκλογών.

Προερχόμενος από την Κύθνο, την οποία επίσης επισκέφθηκε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στη Σύρο με ιδιωτικό σκάφος λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του κόμματος και επίτιμο αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη.

Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκαν στη Σύρο η υποψήφια ευρωβουλευτής Κυκλάδων, Κατερίνα Γιαννακά, καθώς και μέλη και φίλοι του κόμματος. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ευδιάθετος και φορώντας αθλητική περιβολή, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στο νησί, ανάμεσά τους και με αρκετά παιδιά.

Πρώτος του σταθμός ήταν το Επιμελητήριο Κυκλάδων, όπου τον υποδέχτηκαν ο πρόεδρος, Γιάννης Ρούσσος και στελέχη του Επιμελητηρίου και πραγματοποιήθηκε ολιγόωρη συνάντηση. Επισκέφτηκε επίσης το νοσοκομείο και τα ναυπηγία του νησιού.

«Δεν υπάρχουν για μας παραγκωνισμένοι Έλληνες»

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ο Στέφανος Κασσελάκης επισημαίνει: «Ξεκινήσαμε με τον ναύαρχο Αποστολάκη και την ομάδα μας. Ήταν να φύγουμε στις 10 πμ. Περιμέναμε να πέσουν οι άνεμοι. Αποπλεύσαμε στη 1 μμ. Μπροστά μας όλο το Αιγαίο. Για 10 ολόκληρες μέρες. Πάνω από 1000 ναυτικά μίλια. Θα επισκεφτώ 29 νησιά, σε μία περιοδεία που δεν έχει κάνει ποτέ κανένας πολιτικός. Θέλω να μεταφέρω το μήνυμά μας από την Κύθνο μέχρι τη Ρω και από τους Αρκιούς μέχρι τη Σκύρο: Δεν υπάρχουν για μας ξεχασμένοι, παραγκωνισμένοι Έλληνες».

πηγή: MEGA TV