3 Μαΐου, 2024

Στάθηκε καλά, αλλά λύγισε στο τέλος

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό, για την 5η αγωνιστική των play off της Superleague.

Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν το νικηφόρο και αήττητο σερί, πετυχαίνοντας μια δύσκολη νίκη, καθώς οι Κρητικοί άντεξαν μέχρι και το 83΄.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν αυτός πουν είχε τις πρωτοβουλίες. Οι πρωταθλητές άνοιξαν το σκορ με τον Χασάν στο 27΄.

Ωστόσο ο ΟΦΗ αντέδρασε και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ισοφάρισε με τον Σακόρ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πίεζε για το δεύτερο γκολ, με την ομάδα του Γιώργου Σίμου να στέκεται καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 80΄ οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν ξανά στο σκορ με πέναλτι, με το Βαλμπουενά να αστοχεί από την άσπρη βούλα.

Αυτό που δεν κατάφερε ο Γάλλος στο 80΄, το κατάφερε ο Χασάν στο 83΄, ο οποίος με δικό του τέρμα έδωσε την νίκη στον Ολυμπιακό.

Ο ΟΦΗ έχασε μια σημαντική ευκαιρία στις καθηστερήσεις να ισοφαρίσει με τον Ναμπί, με το σουτ που επιχείρησε από την μεγάλη περιοχή να περνάει άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Αλέν, Τσιμίκας, Γκασπάρ (46′ Ελαμπντελαουί), Μπα, Σισέ, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Καφού (57′ Ελ Αραμπί), Φορτούνης (84′ Μπουχαλάκης), Μασούρας (46′ Βαλμπουενά), Χασάν (84′ Λοβέρα).

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Σακόρ, Κουτρουμπής, Ναμπί, Βίκτορ, Βαφέας (90′ Νοικοκυράκης), Μαρινάκης, Στάικος (61′ Νέιρα), Κοροβέσης (61′ Μεγιάδο), Δεληγιαννίδης, Μάνος (61′ Φιγκεϊρέδο).