27 Νοεμβρίου, 2022

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 18χρονη κρεμάστηκε από το παράθυρο του Ι.Χ. του πατέρα της μετά από καυγά

 Στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας οδηγήθηκε η υπόθεση μιας 18χρονης, στη Θεσσαλονίκη, χθες Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, το μεσημέρι, η οποία τσακώθηκε με τον πατέρα της κι εκείνος δεν επέδειξε καμία πατρική στοργή. Αντιθέτως, θα μπορούσε να τραυματίσει σοβαρά, ακόμα και θανάσιμα το παιδί του, που γλίτωσε τα χειρότερα. Η 18χρονη κρεμάστηκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου του πατέρα της μετά από καυγά, εκείνος πάτησε το γκάζι με συνέπεια η κόρη του να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, γύρω στις 15:30 η 18χρονη από τη Λιβύη καυγάδιζε με τον πατέρα της στη μέση του δρόμου στην οδό Εγνατία. Ενώ καβγάδιζαν, εκείνος μπήκε στο αυτοκίνητο του για να φύγει.

Τότε η 18χρονη κρεμάστηκε από το παράθυρο του οχήματος, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που την ώθησαν στην κίνηση αυτή. Ο πατέρας όμως αντί να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο, επιτάχυνε με συνέπεια η νεαρή να πέσει στο οδόστρωμα!

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε την κοπέλα στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει τραύμα στο γόνατο και η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας.