27 Απριλίου, 2024

Σετ τραπεζαρίας 7τμχ

HΜ11912—Σετ τραπεζαρίας με τραπέζι, 4 καρέκλες και 2 πολυθρόνες. Το επιβλητικό ορθογώνιο τραπέζι, που αποτελεί μια από τις καινούργιες προσθήκες στην γκάμα μας, διαθέτει επιφάνεια από MDF με καπλαμά καρυδιάς σε χρώμα ΚΑΡΥΔΙ σε στυλ ρουστίκ. Η επιφάνεια αυτή στηρίζεται σε μια μαύρη διάταξη με μεταλλικά διπλοχιαστί πόδια. Οι καρέκλες και οι πολυθρόνες με αναπαυτικό σχεδιασμό και ζεστό ύφασμα TEDDY, είναι σε ΦΥΣΤΙΚΙ απόχρωση, ενώ τα πόδια τους είναι μαύρα. Το αποτέλεσμα είναι ένας αχτύπητος συνδυασμός για την τραπεζαρία σας.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
ΤΡΑΠΕΖΙ:
180x90x75Υ εκ.
Πάχος επιφάνειας τραπεζιού: 4 εκ.
Πάχος ποδιών: 4×8 εκ

ΚΑΡΕΚΛΕΣ:
48x64x87Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 43×48 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 45×44 εκ.
Ύψος καθίσματος: 49 εκ.
Απόσταση Ποδιών: 40×45 εκ.

ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ:
57x55x87Υ εκ.
Διαστάσεις καθίσματος: 43×43 εκ.
Διαστάσεις πλάτης: 46×40 εκ.
Ύψος καθίσματος: 49 εκ.
Ύψος μπράτσων: 64 εκ.
Απόσταση Ποδιών: 44×46 εκ.

ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ:
Η επιφάνεια του τραπεζιού είναι κατασκευασμένη από MDF με καπλαμά από ξύλο καρυδιάς. Το MDF (Medium Density Fiber) είναι ένα σύγχρονο υλικό ευρείας κατανάλωσης το οποίο επιλέγεται πολύ συχνά και βασικά χαρακτηριστικά του είναι ότι απορροφά ελάχιστη υγρασία, διαθέτει ομοιογένεια στην μάζα του, ικανοποιητικές μηχανικές ιδιότητες, εξαιρετική ομαλότητα και πολλές δυνατότητες επεξεργασίας.

Τα πόδια τόσο στο τραπέζι όσο και στις καρέκλες και πολυθρόνες είναι μεταλλικά, για μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο και διαθέτουν μαλακά επιθέματα στο κάτω μέρος για προστασία των δαπέδων.

Η επένδυση τόσο στις καρέκλες όσο και στις πολυθρόνες έχει γίνει με εξαιρετικής ποιότητας ύφασμα TEDDY. Το ύφασμα teddy, είναι συχνά κατασκευασμένο από μια ποικιλία υφασμάτων. Στις μέρες μας έχει επικρατήσει το συνθετικό teddy, δηλαδή από πολυεστέρα σε συνδυασμό με ακρυλικό. Και στη συνέχεια βάφεται στο επιθυμητό χρώμα. Το ύφασμα αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί απαλό, αφράτο, ελαστικό και έχει όψη προβάτου. Επίσης, είναι ανθεκτικό, ζεστό και μπορεί να απορροφά την υγρασία.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ:
Χάρη στα φιλικά προς τον χρήστη υλικά κατασκευής όλου του σετ, η συντήρησή του είναι εύκολη. Ένα ξεσκόνισμα κι ένα πέρασμα με ένα υγρό πανάκι σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα διατηρήσουν τα έπιπλα σε εξαιρετική κατάσταση. Ειδικά στις καρέκλες και πολυθρόνες, το ύφασμα Teddy μπορεί απλά να σκουπιστεί με την ηλεκτρική σκούπα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
Πρόκειται για μια σύνθεση τραπεζαρίας σε μεγάλη διάσταση με κύριο χαρακτηριστικό την στιβαρότητα αλλά και την αισθητική υπεροχή. Και όπως πάντα στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Τα προϊόντα παραδίδονται αμοντάριστα σε εργοστασιακές συσκευασίες
χαρακτηριστικά
Χρώμα: καρυδί – σαμπανί
Υλικό: καπλαμάς / mdf
Τύπος: σετ τραπεζαρίας / dinind set
Εγγύηση
Επιστροφής Χρημάτων

Τιμή: 624,23€

χαριτάκης, Διεύθυνση: Λεωφ. 62 Μαρτύρων 174, Ηράκλειο Κρήτης, Τηλέφωνο: 2810 370 511