27 Απριλίου, 2024

Σεπόλια: Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία για τη δράση του 53χρονου

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη δράση του 53χρονου από τα Σεπόλια, ο οποίος κατηγορείται ότι τους τελευταίους μήνες βίαζε την 12χρονη κόρη υπαλλήλου του και παράλληλα εξέδιδε το παιδί σε παιδόφιλους.

Τα στοιχεία της ταυτότητάς του αλλά και οι φωτογραφίες του, όπως αναμενόταν, δόθηκαν στη δημοσιότητα ύστερα από εισαγγελική εντολή.

Ο 53χρονος δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. Γι’ αυτό και αποφασίστηκε η αστυνομία να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία του, ώστε να αναγνωριστεί από άλλα πιθανά θύματά του.

Εκτός από τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 53χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο παιδί στα Σεπόλια, στη δημοσιότητα δόθηκαν -με εισαγγελική διάταξη- και τα στοιχεία του 42χρονου ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε την ανήλικη.

Πρόκειται για κάτοικο περιοχής των δυτικών προαστίων, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τρία ανήλικα παιδιά με το μεγαλύτερο να είναι ένα 12χρονο κορίτσι, στην ηλικία δηλαδή του κοριτσιού που κατηγορείται ότι βίασε.

Ο ίδιος ήταν καταχωρημένος ως «πελάτης» – βιαστής  στο κινητό του 53χρονου.

Η μητέρα της 12χρονης, αφού κατήγγειλε την εμετική και άρρωστη δράση του 53χρονου, πήρε τηλέφωνο τη γυναίκα του για να της πει τι έχει κάνει ο σύζυγός της και αυτή- αντί να τον καταγγείλει η ίδια- προσπάθησε να πείσει την άμοιρη μάνα να μην το καταγγείλει και να σταματήσει η κατρακύλα…

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον 53χρονο και τον 42χρονο
Σε βάρος του 53χρονου ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, Διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανηλίκου, κατ’ εξακολούθηση, Κατάχρηση ανηλίκου μη συμπληρώσαντος τα 14 έτη κατ εξακολούθηση, Διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων (απόκτηση, κατοχή, διανομή), όπου η παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει του 12ο και το 15ο έτος, κατ’ εξακολούθηση, Διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας εναντίον προσώπου νεότερου των 15 ετών με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε ανταλλάγματος, Γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής και Παράνομη βία σε βάρος ανηλίκου, με τον οποίο ο δράστης έχει σχέση εργασίας, Εμπορία ανθρώπων και Νόμο περί όπλων.

Επίσης, δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του 42χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 7-10-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του 42χρονου ημεδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και Εμπορία ανθρώπων.

Μόνος του στο κελί ο παιδοβιαστής
Στον έβδομο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης κρατείται ο 53χρονος από τα Σεπόλια, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο παιδί έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο κατηγορούμενος -ο οποίος αρνείται όσα του καταλογίζονται– βρίσκεται μόνος του σε κελί στα κρατητήρια, με τις Αρχές να έχουν λάβει τη συγκεκριμένη απόφαση υπό τον φόβο αντιδράσεων από άλλους συγκρατούμενους του 53χρονου εξαιτίας της φύσης του αδικήματός του.

Ο 53χρονος φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με ένα δικηγόρο, ο οποίος αναμένεται να λάβει απόφαση αν θα τον εκπροσωπήσει ή όχι, κάτι που έχουν αρνηθεί όσοι δικηγόροι έχουν επικοινωνήσει μαζί του μέχρι πρότινος.

Επίσης, όλες αυτές τις ημέρες κανένα από τα συγγενικά του πρόσωπα δεν τον έχει επισκεφτεί στο κελί, ενώ όσοι έρχονται σε επαφή μαζί του τούς δίνει την εντύπωση πως δεν έχει συνειδητοποιήσει τις κατηγορίες που τού αποδίδονται.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος και φτάνει στο σημείο να «φωτογραφίσει» άτομο από το περιβάλλον της 12χρονης ότι ήξερε τα πάντα και ήταν εκείνο το οποίο είχε δημιουργήσει το προφίλ του παιδιού στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να βρίσκει «πελάτες» – βιαστές.

Διαγράφεται και αποπέμπεται από τον Δήμο η σύζυγος του 53χρονου
Πηγές του Δήμου Αθηναίων, αναφέρουν ότι είναι προφανές πως μέσα σε αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατο η σύζυγος του κατηγορουμένου να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά της.

Για αυτό, από το πρωί της Δευτέρας έχει ζητηθεί η παραίτησή της από τα συλλογικά όργανα στα οποία μετείχε, και σήμερα με απόφαση του δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη διαγράφηκε από τη δημοτική παράταξη «Αθήνα Ψηλά».

madata.gr